Vision Gorilla (Vision Seeds) Feminized

Vision Seeds presenteert hun versie van de immens populaire Gorilla Glue. Vision Gorilla is met 25% THC een ongelooflijk sterke strain. Haar smaak en geur doen aan koffie denken; daar kikker je van op! Bovendien beloont deze gemakkelijk te kweken strain je met enorme oogsten. Deze gorilla laat je op de borst kloppen van plezier!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds - Vision Gorilla: intense effecten van harsachtige toppen

Vision Gorilla is Vision Seeds' eigen interpretatie van de klassieke Gorilla Glue. Deze 50/50 sativa/indica hybride trakteert op een indrukwekkende oogst na een relatief korte bloei. De toppen zijn absoluut de moeite waard, want ze smaken verrukkelijk en zijn waanzinnig sterk.

Met Vision Gorilla haal je een simpel en toegankelijk kweekproject in huis. Je kunt deze wietplant in verschillende omgevingen kweken. Buiten het standaard onderhoud dat voor feminized wietplanten gebruikelijk is, stelt ze geen hoge eisen. Met een naam als Vision Gorilla, is het niet vreemd als je denkt dat ze gigantisch wordt. Ze kan vrij flink worden, maar zal je tuin zeker niet overwoekeren. Na een bloei van slechts 8-9 weken kun je oogsten; reken op 650-800g/m².

Na het oogsten, drogen en curen, laat Vision Gorilla echt zien waar ze toe in staat is. Bij het roken of vapen, sta je versteld van de smaken van mokka en koffie, verrijkt met wat zure en aardse vleugen. Voor wat betreft de sterkte, windt Vision Gorilla er ook geen doekjes om, want haar THC-gehalte schommelt rond de 25%. Je voelt haar langdurige high onmiddellijk opkomen. Een overheerlijk euforisch gevoel gaat over in een lekkere, rustgevende high. Ideaal als je een tijdlang van een gelukzalige toestand wilt genieten.

Vision Gorilla (Vision Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 25%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 750-800 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vision Gorilla (Vision Seeds) Feminized
Vision Gorilla (Vision Seeds) Feminized