Strawberry Glue (Amsterdam Genetics) Feminized

Strawberry Glue is afkomstig van twee bijzondere, productieve, eersteklas hybrides uit Amerika. Het betreft een exotische strain met opvallende geuren, 19% THC en een ontspannend, full body effect. Kortom, het perfecte natuurlijke slaapmutsje.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Strawberry Glue: een ontspannende traktatie, rijk aan tropische terpenen

Strawberry Glue is afkomstig van twee enorm populaire kruisingen uit Amerika. De eerste ouder is de enige echte Gorilla Glue, bekend om haar verbluffende harsproductie en vette toppen. De andere ouder is Strawberry Banana, een THC-rijke indica-hybride met een verrukkelijk, fruitig aroma.

Strawberry Glue is ideaal als je binnen kweekt. Ze groeit uit tot een gemiddeld tot grote, levendige plant met sterke stelen en takken. Als je al wat ervaring hebt, vind je het vast fijn te weten dat ze trainingstechnieken prima tolereert. Toch groeit ze gemakkelijk en vraagt ze weinig onderhoud, wat heel prettig is als je net met kweken begint. Strawberry Glue presteert ook buiten goed, maar Amsterdam Genetics geeft aan dat ze dan wel iets meer liefde en aandacht vereist. Zodra de bloei aanbreekt, vraagt ze ongeveer 8-9 weken om haar toppen te rijpen. Uiteindelijk word je beloond met compacte, glinsterende, heldergroene wiettoppen.

Zoals de naam al suggereert, straalt Strawberry Glue heerlijke geuren uit. Denk aan een aroma van tropisch fruit, verrijkt met subtiele, maar merkbare vleugjes caryofylleen en brandstof (dankzij Gorilla Glue). Als je rijpe Strawberry Glue-wiet hebt staan, of je neus in een pot met goed uitgeharde toppen steekt, is het net alsof je in een parfumwinkel bent. Voor wat betreft het effect, kun je op heerlijke ontspanning van zowel lichaam als geest rekenen. Kortom, dit is ideale wiet om de dag mee af te sluiten!

Strawberry Glue (Amsterdam Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders Gorilla Glue x Strawberry Banana
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 19%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 19
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Strawberry Glue (Amsterdam Genetics) Feminized
Strawberry Glue (Amsterdam Genetics) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.