Anijs (Pimpinella Anisum) Zaden
Anijs moet in het vroege/midden van het voorjaar op een zonnige, beschutte plek worden gezaaid. De kieming duurt 3-4 weken, maar kan worden versneld door de zaden eerst te laten weken. Pimpinella anisum haat koude, natte omstandigheden, en houdt van goed afwaterende, lichtzure grond. Anijs kan laat in de zomer/vroeg in de herfst worden geoogst en is geschikt voor zoete én hartige gerechten.
| Koop 3 stuks | 5% Korting |
| Koop 5 stuks | 10% Korting |
| Koop 10 stuks | 15% Korting |
*Het ontwerp op de verpakking laat een ander soort anijs zien dan wat er daadwerkelijk in zit. Maak je geen zorgen, je krijgt geen steranijs, maar Pimpinella anisum. Sorry voor de verwarring!
| Botanische naam | Pimpinella anisum |
|---|---|
| Geschikt voor | Buiten |
| Planttype | Kruid |
| Locatie | In pot, In aarde |
| Water geven | Regelmatig |
| Hoeveelheid zonlicht | Volle zon, Halfschaduw |
| Vereiste ruimte | 15x30 |
| Aanbevolen techniek | Verpotten |
| Zaaitijd onder glas | april, mei |
| Zaaitijd buiten | april, mei |
| Oogst | augustus, september |
| Toepassingen | Holistisch, Eetbaar, Geurend, Thee, Bijen, Vlinders, Insecten |
| Giftig | Nee |
| Vorstbestendig | Nee |
| Levensduur | Eenjarig |
| Aantal zaden per gram | 500 |
| Hoogte | 50cm |
| Verpakkingsinhoud per gram | 0,5g |
Tolle qualität
Hat keine zwei Tage bis zur Keimung gedauert freuen uns sehr
good deal
insane
Top
Top
Good seeds
Good seeds, working great
(=
Schauen wir mal
Vorfreude
Freuen uns schon auf das Ergebnis
