Fullgas! (Greenhouse Seeds) Feminized

Geen tijd om snelheid te minderen met Fullgas! Deze strain is zwaar opgevoerd en levert geweldige smaken, enorme oogsten en een groots effect. Maar voordat je deze eigenschappen tot je beschikking hebt, moet je haar wel kweken. Gelukkig is dat heel gemakkelijk. Al met wat basisonderhoud oogst je werkelijk waanzinnige wiet.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Fullgas!: vol gas, zonder remmen!

Trap het gaspedaal maar in met Fullgas! Deze sativa dominante strain komt van het team van Greenhouse Seeds en is het resultaat van een kruising tussen de iconische Exodus Cheese en Sherbert OG. Daarmee trakteert ze je op geweldige smaken en een super sterk effect en is ze ook nog eens gemakkelijk te kweken. Laten we snel eens uitzoeken waarom Fullgas! precies je aandacht verdient.

Fullgas! is een snelheidsduivel in de kweekruimte. Ze racet binnen in 8-9 weken door de bloei heen en buiten kun je haar aan het eind van september oogsten. Maar voor deze snelheid hoef je geen compromissen te sluiten als het om het oogstgewicht gaat, integendeel! Deze wietplant kan ongeveer 170cm hoog worden, en produceert binnen maar liefst 600g/m² (tegen de 800g/plant als je buiten kweekt). Dankzij haar aangeboren kracht en zuivere structuur, hoef je alleen maar wat basisonderhoud te verrichten om optimale resultaten te behalen.

Na het oogsten, drogen en curen van de wiet, is het tijd te ontdekken waar Fullgas! echt toe in staat is. Dankzij haar genen kun je je op de robuuste smaak van Cheese, verrijkt met wat vleugjes hout, verheugen. Dit is een waar genot voor je zintuigen. Het THC-gehalte schommelt daarbij rond de 28%, waarmee je bijna uit de bocht vliegt. Deze wiet slaat absoluut hard in, maar trakteert je ook op een stimulerend, ontspannend effect. Hiermee zit je gegarandeerd met een grijns op je gezicht, terwijl de spanning uit je lichaam druppelt.

Fullgas! (Greenhouse Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Exodus Cheese X Sherbert OG
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 28%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 170cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor 750-800 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Fullgas! (Greenhouse Seeds) Feminized
Fullgas! (Greenhouse Seeds) Feminized