Açai Jelly (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized

(1)

Açai Jelly stamt af van de beroemde Gelato-lijn en dat merk je aan haar smaak, aroma en algehele aantrekkingskracht. Deze strain is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Sherbinskis en Silent Seeds. De formidabele genen van deze soort vullen elkaar prachtig aan, waardoor je van een ongeëvenaarde ervaring geniet. Ontdek hier meer over deze harsrijke wietplant.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sherbinskis x Silent Seeds - Açai Jelly: een epische genetische combi

Als je zwaargewichten uit de wereld van de wiet combineert, zijn de resultaten magisch! Açai Jelly, gecreëerd door Sherbinskis en Silent Seeds, is daar het perfecte voorbeeld van. Haar ouders zijn niemand minder dan Açai Berry Gelato en Bacio Gelato. Sherbinskis is gevestigd in het zonnige Californië en opgericht door Mario Guzman. Deze zadenbank is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de beroemde Gelato strains en werkt graag met andere erkende breeders samen. Sunset Sherbert, Mochi Gelato en Gello Gelato zijn slechts enkele voorbeelden van de beroemde soorten van Sherbinskis. Ook Açai Jelly bereikt vast en zeker een sterrenstatus; deze sterke plant ontwikkelt een dikke laag hars en bevat wel 27-30% THC.

Als je haar kweekt, zul je merken dat het verzorgen vrij eenvoudig is. Je kunt daarbij de productie stimuleren door trainingstechnieken toe te passen. Açai Jelly is geschikt voor verschillende omgevingen, zowel binnen als buiten, en belooft goede resultaten. Tijdens de groei, ontwikkelt deze wietplant grote fan leaves met lange bladvingers en de afstand tussen de knopen is vrij standaard. Binnen voltooit Açai Jelly de bloei in ongeveer 8-9 weken, waarna je een fatsoenlijke oogst van ongeveer 550–600g/m² binnenhaalt. Buiten, onder de zon, kan deze plant wel 2,5m hoog worden. De oogst loopt in dat geval op tot maar liefst 1,5kg/plant!

Na het oogsten, drogen en curen kun je de kleverige toppen van Açai Jelly eindelijk roken. Reken daarbij op complexe, rijke aroma's en smaken. Açai Berry Gelato heeft haar nageslacht voorzien van de smaak van rode vruchten en cacao, wat met fruitige, bloemrijke vleugjes en wat Kush wordt aangevuld. Voor wat betreft het effect, mag je op een stimulerende, langdurige ervaring rekenen. De high is zowel fysiek als spiritueel, goed afgerond en ongelooflijk prettig. Het feest is compleet als je naar de toppen kijkt; de prachtige, dieppaarse kleuren zijn een lust voor het oog!

Açai Jelly (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Silent Seeds
Ouders Bacio Gelato x Acai Berry Gelato
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 30%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    15/Aug/2023

    zu früh für eine Rezension
    aber ich bin sicher, daß es hält,was es verspricht.

    R. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Açai Jelly (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized
Açai Jelly (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.