Vacuümmachine (Qnubu)

(1)

De Vacuümmachine van Qnubu is de oplossing voor langdurige opslag. Hiermee kun je je gecurede wiet of gedroogde magic mushrooms nog langer vers houden. Dit apparaat biedt twee opties: vacumeren en sealen of alleen sealen. Bovendien is het proces gebruiksvriendelijk en binnen enkele seconden gepiept. Het vergt dus weinig inspanning om de houdbaarheid van je producten aanzienlijk te verlengen.

€ 34,95 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Qnubu - Vacuümmachine: bewaar je gedroogde producten

Scoor de Vacuümmachine van Qnubu om je gedroogde producten langer vers te houden en te bewaren. Met dit handige, eenvoudige apparaat kun je de inhoud van een vacuümzak vacumeren en sealen, of alleen sealen. Inbegrepen zijn 10 gratis vacuümzakken en wanneer je deze allemaal hebt gebruikt, kun je simpelweg meer bestellen. Onthoud gewoon dat de maximale sealbreedte van deze vacuümmachine 30cm is.

Na het curen van je wiet kun je dit handige apparaat gebruiken om schimmel of uitdroging te voorkomen, terwijl je tegelijkertijd de sterkte en terpenen behoudt. Hetzelfde geldt voor gedroogde magic mushrooms of truffles. Zolang ze helemaal droog zijn voordat je ze luchtdicht afsluit, ben je ervan verzekerd dat ze vers blijven. Je kunt natuurlijk ook gedroogde kruiden of zelfs groente, vlees en vis vacuüm verpakken, voordat je de producten in de vriezer doet.

Het gebruik van deze machine is bijzonder gemakkelijk. Na het vullen van een zak, stop je hem in de vacuümkamer, met de gladde kant naar boven. Sluit het apparaat en druk op de knop 'Vacuum & Seal'. Zodra het groene lampje begint te knipperen, is het vacumeerproces bezig. Wanneer het lampje rood kleurt, wordt de zak geseald. Als je alleen wilt sealen, moet je de knop 'Only Seal' 3 seconden ingedrukt houden. Voor een betere afsluiting kun je op het deksel van de vacuümmachine duwen. Zodra de lampjes uitgaan, kun je het apparaat openen door aan de beveiligingsbeugel te trekken. Meer hoef je niet te doen!

Inbegrepen zijn een handleiding, een voedingskabel, 10 gratis vacuümzakken en de CE-gecertificeerde Vacuümmachine.

Voltage: AC-V/50 – 60Hz
Vacuümgraad: 60kPa
Vermogen: 90W

Vacuümmachine (Qnubu) Product Informatie
Type Accessoires
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  03/May/2024

  au top
  Fonctionne super bien. les 2 fonctions sont appréciables.

  M. E.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vacuümmachine (Qnubu)
Vacuümmachine (Qnubu)
Vacuümmachine (Qnubu)
Vacuümmachine (Qnubu)
Vacuümmachine (Qnubu)
Vacuümmachine (Qnubu)
Vacuümmachine (Qnubu)
Vacuümmachine (Qnubu)
Vacuümmachine (Qnubu)
Vacuümmachine (Qnubu)
Vacuümmachine (Qnubu)
Vacuümmachine (Qnubu)
Je bezoekt onze Nederlandse website.