Sweet Mandarine Zkittlez XL Auto (Sweet Seeds) Feminized

(3)

Zet je schrap voor een fruitig spektakel met Sweet Mandarine Zkittlez XL Auto van Sweet Seeds. Deze plant heeft een heerlijk friszuur aroma van mandarijn, citroen en sinaasappel met een vleugje diesel. Het eindresultaat is niet alleen aromatisch, maar met 24% THC ook heel sterk. Kwekers kunnen zich in hun handen wrijven, want deze autoflower heeft van zaad tot oogst maar acht weken nodig.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Sweet Mandarine Zkittlez XL Auto: een sterke en snelle plant

Sweet Mandarine Zkittlez XL Auto is een combi van twee bekende en populaire soorten: Zkittlez en Sweet Seeds' eigen Sweet Mimosa XL Auto. De eerste van de twee zorgt voor sterkte, een hoop hars en een citrusachtig aroma. De tweede versterkt de scherpe geur en voegt ruderalis-genen aan de mix toe. Verder is deze strain voor 60% indica en biedt ze een THC-gehalte van wel 24%. De fytochemische combi in deze plant wekt sterke effecten op die vooral verkwikking voor de geest bieden. Daarmee is deze wiet uitstekend voor sociale gelegenheden!

Sweet Mandarine Zkittlez XL Auto is een strain die in elke omgeving groeit en klein tot middelgroot wordt. Je kunt haar makkelijk op 55cm houden, waardoor ze zelfs in de kleinste ruimtes past. De maximale hoogte van 135cm is nog steeds beheersbaar, zeker als je ziet hoe productief en betrouwbaar ze is. Na het kiemen duurt het maar acht weken voordat je deze snelle strain kunt oogsten. Binnen kun je rekenen op zo'n 450–650g/m² en buiten ergens tussen de 50 en 200g/plant.

De terpenen in deze plant zijn zo verrukkelijk en verleidelijk dat blowers er maar geen genoeg van kunnen krijgen. Het aroma van Sweet Mandarine Zkittlez XL Auto is een mix van mandarijn, sinaasappel en andere citrusvruchten, met vleugjes diesel en hout. Meer geoefende proevers kunnen ook gras en dennen herkennen. Kies deze strain als je dingen gedaan wilt krijgen, want van deze wiet krijg je energie en wordt je creativiteit en verbeelding geprikkeld. Kortom, de perfecte keuze voor elke taak, maar ook voor een heerlijk relaxmoment met je vrienden.

Sweet Mandarine Zkittlez XL Auto (Sweet Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Zkittlez x Sweet Mimosa XL Auto®
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 24%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 130cm
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor 150-200 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  01/Dec/2023

  Bin sehr gespannt
  Die sind grade in den Töpfen ca 1 Monat alt und bin sehr sehr gespannt ! .. sieht aufjedebfall vielversprechend aus .. Lieferung ging auch super !

  D. B.
  01/Dec/2023

  Flower grows fast stays small
  This means medium/low harvest

  R. N.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet Mandarine Zkittlez XL Auto (Sweet Seeds) Feminized
Sweet Mandarine Zkittlez XL Auto (Sweet Seeds) Feminized