China Yunnan (ACE Seeds) feminized

Zoek je een happy high? Welnu, de nieuwste hybride van ACE Seeds is zeker de soort die een lach op je gezicht zal toveren. Deze sterke en geharde plant heeft veel snelheid. China Yunnan is een all-round superster. Ze is overwegend Indica van aard maar heeft ook een klein deel Sativa in zich, dat mooi naar voren komt in haar potente stone. De perfecte toevoeging aan iedere collectie.

31,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 31.00
  • Aantal zaden: 3 € 31.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

ACE Seeds - China Yunnan: Indica dominante strain vanuit China

De exotische Indica China Yunnan (ACE Seeds) surft aan beide kanten van het cannabisspectrum en is een zuidelijk spektakel uit de Chinese provincie aan de grens met Birma. Men zegt dat ze de mogelijke link is tussen klassieke Indica's en Zuid-Aziatische Sativa's. Deze door Indica gedomineerde plant (80/20) brengt echt veel in het spel.

China Yunnan ziet eruit als een hasjplant en groeit sterk en levendig. Hoewel ze compact van omvang is, pronkt ze wel met een overvoed aan prachtige, brede bladeren, een hoge harsproductie en een snelle bloei. Ze bloeit in slechts 8-9 weken (eind september voor buitenkwekers) en produceert zuilvormige planten met een grote hoofdtop.

Je kunt haar het beste binnen kweken (hoewel je buiten ook succes kunt hebben). China Yunnan is zeer adaptief, veerkrachtig en snel. Ze geeft de voorkeur aan kunstlicht en groeit goed bij warme temperaturen. In de eerste 4 weken van de bloei wordt aanbevolen om de temperatuur rond de 25 graden te houden, later wordt dit verminderd naar 20 graden.

China Yunnan is een plant met decadente geuren en sappige smaken. Eén hijs van haar gulle bouquet is voldoende om je gek te maken. Haar Indicagenen zorgen voor een dichte, zoete en romige cocktail, haar Sativa-eigenschappen zorgen daarentegen voor wat houtig genot.

China Yunnan is echt een cannabiszeldzaamheid van de bovenste plank; ze produceert zowel kwalitatief als kwantitatief. Rokers kunnen een vrolijke en visueel stimulerende ervaring verwachten. Na de beginfase brengt ze een warme, ontspannende en algeheel bevredigende stone teweeg - iedere cannabiskenner zou haar moeten proberen.

Merk ACE Seeds
Genetica 75% indica / 25% sativa
Ouders China Yunnan x Kali Mist
Bloeitijd 8-9 weeks
THC 14% - 18%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 14
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Oogst (Outdoor) September/Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
China Yunnan (ACE Seeds) feminized
China Yunnan (ACE Seeds) feminized
China Yunnan (ACE Seeds) feminized
China Yunnan (ACE Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.