Amnesia (Advanced Seeds) feminized

(1)

Amnesia is een van de populairste sativa-dominante soorten en daar zijn veel goede redenen voor. Kwekers zijn er blij mee dat ze snel en makkelijk te kweken is, maar ook gigantische opbrengsten en een geweldige harsproductie oplevert. Vanwege haar geweldige smaak en haar zeer krachtige euforische Sativa-high, is Amnesia een favoriet onder veel cannabisliefhebbers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Advanced Seeds – Amnesia: “Koningin van de Nederlandse Coffeeshops”

Bijna elke respectabele zaadbank heeft tegenwoordig een Amnesia-variant, waarbij sommige haar een eigen twist hebben gegeven. Of het nu de onveranderde originele Amnesia is of een van haar variaties; dankzij haar spectaculaire genetica en goede eigenschappen zijn alle varianten van deze klassieker buitengewoon. Amnesia stelt je namelijk zelden teleur. De “Koningin van de Nederlandse Coffeeshops”, zoals ze soms helemaal terecht genoemd wordt, is een geweldige soort om te kweken en te roken!

Amnesia van Advanced Seeds brengt ons alle kwaliteiten van Amnesia, en de lol begint al wanneer je haar kweekt. Deze soort is ontzettend makkelijk te kweken en levert geen problemen op, zelfs als je nog niet zoveel ervaring hebt met het kweken van cannabis. Ze is van nature bestand tegen plagen en schimmels, en heeft een indrukwekkende groeikracht, alsof ze niet kan wachten om je rond oogsttijd te belonen. Bij binnenkweek bereikt ze een hoogte van 70-150cm, een handig formaat en niet te hoog. Amnesia reageert heel goed op fimmen en toppen en is geschikt voor SOG. Dit maakt het relatief gemakkelijk om je opbrengsten te maximaliseren, die onder goede omstandigheden een indrukwekkende 500-600/m² kunnen zijn. Buitenshuis gaat Amnesia helemaal uit haar dak met haar te gekke groeikracht, en kan ze wel 250-350cm hoog worden, mocht je dat willen. Haar bloeitijd breekt met slechts 65-70 dagen geen records, maar is toch kort.

Amnesia heeft een gemiddeld THC-gehalte van 18%, wat in eerste instantie misschien niet zo veel lijkt, maar laat dit je niet voor de gek houden. Ze heeft haar naam gekregen met een reden: ze veroorzaakt een zeer krachtige cerebrale en euforische high die langzaam overgaat in een geweldige verdovende stone. Ze is een fantastische eersteklas soort die je met goede vrienden wilt delen. Ze zorgt namelijk zonder twijfel voor een fijne tijd. Wees niet verbaast als je de volgende dag wat lichte “amnesie” hebt; dit komt door haar krachtige en langdurige effect.

Net zoals ze cannabisliefhebbers verblijdt met een van de beste Sativa-highs, stelt ze ook wat smaak betreft niet teleur. Amnesia heeft een geweldig aromaprofiel dat bestaat uit vleugjes citroen en Haze, gecombineerd met een aroma van oosterse wierook en houten, kruidige ondertonen. Dit levert een smaak op die je doet watertanden en maakt de buitengewone rookervaring helemaal af.

Amnesia van Advanced Seeds is een van de soorten die je echt "moet" kweken, vooral als je houdt van sublieme sativa’s. Ze heeft precies de goede kwaliteiten, van haar opbrengsten tot haar smaak en natuurlijk haar krachtige, kenmerkende Sativa-high. Je kunt maar beter geen tijd verliezen en haar gewoon zelf gaan kweken!

Amnesia (Advanced Seeds) feminized Product Informatie
Merk Advanced Seeds
Ouders Dominancia Sativa
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 18%
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 350cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    03/Sep/2021

    Euphoria!
    Wow this is probably the most euphoric a strain has ever made me feel. Sativa highs on a new level!

    B. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia (Advanced Seeds) feminized
Amnesia (Advanced Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.