Amnesia Fast (Advanced Seeds) Feminized

Ben je dol op Amnesia Haze, maar schrikt de lange bloei je af? Amnesia Fast van Advanced Seeds levert de sterkte van de originele Amnesia in prachtige, snelbloeiende, feminized zaden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Advanced Seeds - Amnesia Fast: iconische Amnesia wiet in slechts 9–10 weken

Je raadde het misschien al, maar Amnesia Fast is een snelbloeiende variant van de iconische Amnesia Haze. Deze soort is gecreëerd door Advanced Seeds. Ze is erg veelzijdig, robuust, gedijt zowel binnen als buiten en reageert goed op training. Bovendien produceert ze een geweldige oogst met aromatische, sterke wiet.

Amnesia Fast is, net als de originele Amnesia Haze, een krachtige groeier die een vliegende start maakt. Je zult vanaf de eerste dag een buitengewoon snelle groei zien. Ze ontwikkelt grote, gezonde bladeren, een sterke centrale stam en stevige takken, met een dennenboom-achtige structuur. Wil je de oogst maximaliseren en de blootstelling aan licht door het bladerdak vergroten? Dan raden we je aan om Amnesia Fast in de eerste weken groei te toppen en regelmatig te snoeien/ontbladeren. Ze stretcht overigens behoorlijk, waardoor Amnesia Fast ook goed in een ScrOG presteert.

De planten bereiken binnen een hoogte van ongeveer 80–100cm. Buiten kan ze wel 2,5m hoog worden, als de omstandigheden een beetje meewerken. Na ongeveer 65–70 dagen bloei is Amnesia Fast beladen met toppen en klaar voor de oogst. Binnen kun je een opbrengst van 450–550g/m² verwachten. Buiten is begin oktober zelfs een nog grotere oogst mogelijk.

Het aroma van deze soort is een eerbetoon aan de originele Amnesia. De geur betreft een combinatie van sterke citroen met vleugjes kruiden en wierook. Haar toppen zijn lang en compact, met uitpuilende kelken en een dikke laag hars boordevol THC (18% gemiddeld) en een hoop terpenen. Wat haar effect betreft, kun je een karakteristiek opbeurende en cerebrale high verwachten, waar je hoofd heerlijk van in de wolken raakt. Na genoeg trekken, wordt het effect zwaarder en valt er een deken van rustgevende ontspanning over je lichaam.

Amnesia Fast (Advanced Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Advanced Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 18%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Fast (Advanced Seeds) Feminized
Amnesia Fast (Advanced Seeds) Feminized