Amnesia Haze (Nirvana) feminized

(3)

Lang geleden, in de jaren ’70, begon Nirvana’s Haze haar geschiedenis in het voorgebergte van de Bay Area, Californië. Haze heeft pluizige toppen en een ongewoon lange bloeiperiode. Amnesia Haze is een stabiele kruising tussen Colombian, Mexican, Thai en Jamaican en dit maakt haar een magische marihuana mix.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Amnesia Haze is een gefeminiseerde magische mix van Columbian, Mexican, Thai en Jamaican cannabis met een lange geschiedenis.

Deze cannabis soort heeft een geschiedenis die terug gaat naar de vroege jaren ’70, toen deze variant werd gekweekt in de Bay Area in San Francisco. Ze is een gefeminiseerde stabiele genetitische mix Columbian, Mexican, Thai en Jamaican cannabis. Amnesia Haze is een marihuana soort met een lange bloeiperiode, namelijk 12-14 weken. Dit is ongewoon lang, maar het is de extra tijd zeker waard!

Amnesia Haze is een Sativa dominante soort voor de binnenteelt (buiten is zij alleen geschikt in een mediterraan klimaat) met een bloeiperiode van 12-14 weken. De plant ademt een verleidelijke mix van aroma’s en smaken uit, die absoluut verschillen van de typische cannabis plant. Amnesia Haze ontwikkelt pluizige toppen en het eindproduct levert een intense rush om mee te beginnen en verandert dan in een meer complexe high. Niet alleen aanbevollen voor kenners, maar ook zeer goed voor medicinaal gebruik.

Amnesia Haze kan 250-350g/m opleveren in een SOG omgeving. Haze heeft zo’n complexe geur, het lijkt bijna alsof het geen marijuana is. De smaak van het uiteindelijke product is kruidig / den en haar THC gehalte van meer den 15% maken haar zeer geschikt voor medicinaal gebruik. De opgewekte high heeft een zeer mentaal effect.

Amnesia Haze (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Mexican Haze x Jamaican Lambsbread x Chocolate Thai
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 12-13 weken
THC 20%
CBD Hoog
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  16/Aug/2023

  Super Kraut
  Ich hatte die Pflanze bereits dreimal erfolgreich wachsen lassen. Sie gehört zu meinen absoluten Favoriten und ich habe schon viele Sorten getestet. Ich nutze zum Konsum einen Verdampfer. Die Pflanze wächst ohne Probleme. Sie reagiert gut auf Topping ,runterbinden und defolieren. Die Blüten sind sehr fest und kompakt. Bisher waren immer viele Trichome an den Blüten dran, das heisst auch sehr viel Dampf. Geschmacklich sehr gut aber da gibt es intensivere Pflanzen. Die Wirkung ist unheimlich gut. (unter anderem bei Schmerzen ) Des weiteren ein Stimmungsaufheller+Muntermacher und wirkt auch stimulierend. Aja und stark ist es auch!

  D. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Haze (Nirvana) feminized
Amnesia Haze (Nirvana) feminized