Blue Dream (Nirvana) feminized

(3)

De meeste dromen zijn bedrog, maar dat geldt niet voor Blue Dream. Het erfgoed van deze strain van Nirvana is indrukwekkend en trakteert op heerlijke fruitsmaken en een inspirerende high. Ze laat zich gemakkelijk kweken en kent een korte bloeitijd. Dit is een droom die uitkomt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Nirvana - Blue Dream: Droom Met Open Ogen Van Een Kalme, Inspirerende High

Blue Dream Van Nirvana is een sativa-dominante droom. Ze opent je ogen voor de wondere wereld van zelfgekweekte wiet. Ze stamt af van Blueberry en Haze #1, twee uitersten van indica's en sativa's. Daarmee profiteert Blue Dream van de beste genetische eigenschappen van haar ouders uit de West Coast. En nu kan de hele wereld van haar genieten.

Wil jij ook eens een gemakkelijke strain kweken? Laat je oog dan vallen op Blue Dream. Ze is geschikt voor zowel binnen als buiten. De bloeiperiode is aangenaam kort met 7-9 weken, wat niet slecht is voor een sativa-dominante strain. Deze soort bereikt een flinke hoogte van ongeveer 2m, dus geef haar voldoende ruimte. Binnen kun je rekenen op een oogstgewicht van 550–650g/m². Dat is je gulle beloning na een simpel kweekseizoen.

Na de oogst zit je voorraadpot vol met kleverige, compacte toppen. Bij het roken of vapen van Blue Dream, bemerk je een subtiel genuanceerd smaakprofiel. De smaken van zoete bosbessen voeren de boventoon, geaccentueerd door karamel en aarde. Met een gemiddeld THC-gehalte van 16-20% denk je wellicht dat Blue Dream je trakteert op een intense, fysieke stone en een flinke couchlock. De waarheid is echter dat deze strain verwent met gelijke delen euforie en ontspanning. Daarnaast werkt ze stimulerend, waar je de hele dag van profiteert. Met Blue Dream beland je niet in dromenland, maar ze geeft je voldoende inspiratie voor een dagdroom over de toekomst.

Er valt nog veel meer te vertellen over Blue Dream, maar haar eigenschappen zeggen genoeg. Ze is prachtig, smaakt verbluffend en trakteert op een bijzondere, kenmerkende high. Daar hoef je toch niet over na te denken?

Blue Dream (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Blueberry x Haze#1
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 200cm
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  04/May/2023

  Blaue Träume
  Richtig geiler strain , alle gekommen und wachsen gut an

  J. V.
  30/Dec/2022

  2/5 seeded
  Only 2/5 seeds sprouted into seedlings! Not too happy with them, but the 2 that did grow are looking good tho - even tho there's a significant difference in growth stage. I wouldn't buy Nirvana seeds again.

  M. O.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Dream (Nirvana) feminized
Blue Dream (Nirvana) feminized