Lemon Ice (Amsterdam Genetics) Feminized

(6)

Verkwik je geest en je zintuigen. Lemon Ice van Amsterdam Genetics produceert een vriendelijke opwekkende high die je brein verheft. Je smaakpapillen worden verrukt door de heerlijk zoete citrussmaak. Deze levert een ronduit verbazingwekkende rookervaring op. Kwekers vallen voor de buitengewone oogsten en de korte bloeiperiode van deze bekoorlijke dame!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Lemon Ice: Verfrissend En Opwekkend

Amsterdam Genetics kruiste twee legendarische strains om hun verfrissende Lemon Ice te creëren. Van een Lemon Haze kreeg ze de onmiskenbare zoete citrussmaak. Van Ice, hoewel minder bekend, kreeg ze de erg plezierige, positieve en opwekkende effecten.

Lemon Ice is een sativa-dominante kruising (60% sativa) die een buitengewoon krachtige groei vertoont. Gelukkig blijft deze dame als je haar binnen kweekt met een hoogte van 1,2-1,5m redelijk hanteerbaar. Daarbij beloont ze je met een opbrengst van wel 400-500g/m². Buiten kan de plant onder de juiste omstandigheden 2-3m hoog worden. Hierbij levert ze tot wel 500g/plant op. Wat zo bijzonder is voor een sativa-dominante soort: haar bloeiperiode is met zeven à acht weken ongelofelijk snel.

Lemon Ice levert een heerlijke rookervaring die, zoals de naam al doet vermoeden, je geest en lichaam verjongt! Haar effecten zijn verrassend en heerlijk opwekkend, creatief en motiverend. Ze is bijzonder geschikt om overdag te roken. Bijvoorbeeld 's middags, voor een schepje nieuwe energie en inspiratie. Wat echter nog beter is, haar effecten zijn niet eenzijdig. Je kunt haar ook 's avonds roken als je wat wilt chillen na een dag hard werken.

Bovenop de fantastische high combineert ze de zoete citrusgeur van Lemon Haze met skunkachtige tonen. Dat heeft een verrukkelijk aroma tot gevolg. Hierdoor is ze uitstekend om in een vaporizer te verdampen.

Voor de medicinale cannabisgebruikers kan de soort een goede keuze zijn voor het verlichten van stress, depressies en pijn.

Lemon Ice van Amsterdam Genetics combineert een overvloed aan bijzondere kwaliteiten in een uitstekende soort. Haar aangename high is op elk moment van de dag prettig. En haar citrusaroma bevestigt haar buitengewone kwaliteit. Tel daar de korte bloeiperiode en de weelderige groei bij op en je hebt een prijswinnende soort in je kweekoperatie.

Lemon Ice (Amsterdam Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders Lemon Haze x Ice
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 22%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 55
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    14/Oct/2022

    GERMOGLIAZIONE perfetta
    Bellissima varietà ,ottima resa , ottima per scrog ,forte odore di limone aromi unici

    A. P.
    15/Sep/2022

    Solides Up-High
    Hauptstamm wuchs sehr kräftig mit eher wenigen und eher dünnen Seitentrieben, an welche allerdings sehr große und luftige Buds mit Haze-Struktur bestückt waren. (Unterstützung) Waren aber auch ca. 12 Wochen zu in der Blüte. Sehr geiles Lemon Aroma und enorm solides Up-High. Schärft die Sinne. Für Anfänger eventuell zu trippy!

    R. K.
    11/Sep/2021

    Healthy and fast
    Grows fast and healthy but it smelled less nice. Not really outstanding highs

    K. F.
    12/Jun/2021

    Eerste keer
    Was snel ontkiemt nu met de warmte heel snelle groei kben benieuwd naar het eindresultaat. Is de eerste keer hopelijk gaat alles goed

    E. V.
    12/Aug/2020

    Super
    Snelle ontkieming ( 3 van 3 ) binnen 24 uur. ben benieuwd naar het eind resultaat van deze strain . Ook de Fatkid's Cake van Amsterdam Genitics geprobeerd zelfde resultaat zaden snel ontkiemd

    S. H.
    27/Dec/2018

    A beauty
    the first seed I germinated turned into a plant, no issues, I would assume the rest would follow when time comes, we'll see about the yield. Good packaging for storage, too, very important.

    L. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon Ice (Amsterdam Genetics) Feminized
Lemon Ice (Amsterdam Genetics) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.