Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Pink Lotus 50x Extract (3 gram)

Pink Lotus 50x Extract (3 gram)
De Pink Lotus is al heel lang een goddelijk symbool in Aziatische tradities. Afhankelijk van de cultuur representeert hij de verschillende waarden, waaronder puurheid van lichaam en geest. De natuurlijke leefomgeving van de Roze Lotus is tropische Azië en Queensland, Australië - het is ook de nationale bloem van India en Vietnam. De effecten lijken op die van Blauwe Lotus.

Voorraadstatus: Niet op voorraad

9,25 incl. Btw

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Pink Lotus Extract - Nauw verbonden met de boeddhistische religie

Pink Lotus is al heel lang een goddelijk symbool in Aziatische tradities en wordt in nauw verband gebracht van de boeddhistische religie. Pink Lotus (Nelumbo nucifera, ook bekend als Indiase Lotus en Heilige Lotus staat symbool voor verschillende deugden, waaronder vergeetachtigheid, vitaliteit, elegantie, perfectie en puurheid van lichaam en geest - in de klassieke literatuur van veel Aziatische culturen representeert hij puurheid, schoonheid, elegantie en gratie. De natuurlijke habitat van de Roze Lotus is tropisch Azië en Queensland, Australië - het is ook de nationale bloem van India en Vietnam.

Effecten van Pink Lotus

Pink Lotus wordt van oudsher gebruikt om pijn te verminderen, het geheugen te verbeteren, de bloedstroom te stimuleren en om gevoelens van euforie en extase te veroorzaken.

Dosering

Van oudsher werd er een thee van gemaakt. Hiervoor werd 5 gram gedroogde bladeren en bloembladeren gebruikt per persoon. Aangezien dit concentraat 50 keer zo sterk is, heb je maar 0,1 gram nodig om het gewenste effect te bereiken.

Inhoud: 3 gram

   


  Door B. B. Op 12/Mar/2015 :

  Titel : Enjoyable
  Commentaar : It gives a weird and fun feeling, it's quite cool. But I've only tried smoking, I will try wine another time, but smoking is definitely cool, everything looks weird, and you are high, but not a weed-like high


  Je kunt geen beoordeling plaatsen omdat je niet bent aangemeld als klant.

  Log in / Aanmelden

Er zijn op dit moment nog geen vragen gesteld hierover.

Stel een vraag
Dank u wel voor het sturen van uw vraag! Uw vraag is succesvol verzonden aan ons team.
Stel een vraag
Verberg formulier
Naam:
E-mailadres:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Switzerland, Norway

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

9 Andere producten in deze categorie