Pink Lotus 50x Extract (3 gram)

(1)

De Pink Lotus is al heel lang een goddelijk symbool in Aziatische tradities. Afhankelijk van de cultuur representeert hij de verschillende waarden, waaronder puurheid van lichaam en geest. De natuurlijke leefomgeving van de Roze Lotus is tropische Azië en Queensland, Australië - het is ook de nationale bloem van India en Vietnam. De effecten lijken op die van Blauwe Lotus.

9,25 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Pink Lotus Extract - Nauw verbonden met de boeddhistische religie

Pink Lotus is al heel lang een goddelijk symbool in Aziatische tradities en wordt in nauw verband gebracht van de boeddhistische religie. Pink Lotus (Nelumbo nucifera, ook bekend als Indiase Lotus en Heilige Lotus staat symbool voor verschillende deugden, waaronder vergeetachtigheid, vitaliteit, elegantie, perfectie en puurheid van lichaam en geest - in de klassieke literatuur van veel Aziatische culturen representeert hij puurheid, schoonheid, elegantie en gratie. De natuurlijke habitat van de Roze Lotus is tropisch Azië en Queensland, Australië - het is ook de nationale bloem van India en Vietnam.

Dosering

Van oudsher werd er een thee van gemaakt. Hiervoor werd 5 gram gedroogde bladeren en bloembladeren gebruikt per persoon. Aangezien dit concentraat 50 keer zo sterk is, heb je maar 0,1 gram nodig om het gewenste effect te bereiken.

Inhoud: 3 gram

Reviews (1)
  (1)
  12/Mar/2015

  Enjoyable
  It gives a weird and fun feeling, it's quite cool. But I've only tried smoking, I will try wine another time, but smoking is definitely cool, everything looks weird, and you are high, but not a weed-like high

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pink Lotus 50x Extract (3 gram)
Pink Lotus 50x Extract (3 gram)