Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Blue Lotus 50x Extract (1 gram)

Blue Lotus 50x Extract (1 gram)

Blue Lotus alias Blue Lily (binomiale naam Nymphaea caerulea) is een verbluffend mooie plant met een geschiedenis die teruggaat tot de farao's. De plant wordt al millennia lang gebruikt als afrodisiacum, ontspanningsmiddel en mild psychedelicum. In het oude Egypte speelde de plant een belangrijke rol in de cultuur, want in het graf van Tutankhamun zijn afbeeldingen ervan gevonden.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 1.00/5 (1)

9,50 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Blue Lotus Extract - Zelfs de farao's in Egypte gebruikten het al

Blue Lotus alias Blue Lily (binomiale naam nymphaea caerulea) is echt een aandachtstrekker. Deze prachtige plant heeft een geschiedenis die teruggaat tot het tijdperk van de farao's. Zelfs toen werd de plant al gebruikt als afrodisiacum, ontspanningsmiddel en mild psychedelicum. De plant heeft bovendien een belangrijke rol gespeeld in de religie en cultuur, want in het graf van Tutankhamun zijn afbeeldingen ervan gevonden. Deze afbeeldingen werden vaak aangetroffen naast afbeeldingen van wijnflessen, het is dus aannemelijk dat de Egyptenaren Blue Lily in hun wijn deden - als afrodisiacum en euforisch middel ging het zeker goed samen met alcohol.

Vandaag de dag is Blue Lily verkrijgbaar als extract voor het gebruik in thee of aromatherapie en als tinctuur voor directe inname.

Dit extract van Blue Lily is 50 keer sterker dan de gedroogde bladeren van Blue Lotus en bevat een hoge concentratie aporfine en nuciferine.

Effecten van Blue Lotus

Blue Lotus werd in het verleden gebruikt om het geheugen te verbeteren, de seksuele lust aan te wakkeren en gevoelens van euforie en extase teweeg te brengen.

Dosering

Van oudsher wordt 5 gram gedroogde bladeren en bloembladeren gebruikt per persoon, deze worden in heet water ondergedompeld. Je hebt dus maar 0,1 gram van dit 50 keer zo sterke extract nodig om het gewenste effect te bereiken.

Inhoud: 1 gram


   


  Door :
  (1)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie

5 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.