Blog
Huismiddeltjes Om Een Drugstest Door Te Komen
5 min

10 Huismiddeltjes Om Een Drugstest Door Te Komen

5 min
Smartshop Toplijstjes

Oh nee, een drugstest! Of je nu een urine, speeksel, of haartest moet ondergaan, het is altijd balen. Een goede voorbereiding is van levensbelang. We gaan je een beetje helpen. We hebben een lijst met tien huismiddeltjes voor je samengesteld. Die zouden je redding wel eens kunnen zijn.

Staat je een drugstest te wachten? Zo ja, dan probeer je daar natuurlijk op je sloffen doorheen te komen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan wanneer je graag wiet rookt of van andere substanties geniet. Het is belangrijk om te weten dat er verschillende soorten drugstests bestaan. En dat niet alle remedies voor alle tests toepasbaar zijn. Behalve de standaard urinetest zijn er ook tests waarbij men je haar of speeksel onderzoekt. Als je er zeker van wilt zijn dat je door de drugstest komt, moet je natuurlijk wel weten welke test je te wachten staat. Als je dat eenmaal weet, kun je je grondig voorbereiden.

Ongeacht aan welke soort test je je moet onderwerpen, er is een aantal dingen die je kunt proberen om je te helpen er heelhuids doorheen te komen. Er zit echter geen garantie bij dat je voor 100% in je opzet slaagt. Niet geschoten is echter altijd mis. Hier hebben we tien mogelijke huismiddeltjes voor het heelhuids doorstaan van haar, speeksel en urine drugstests.

DISCLAIMER: we kunnen niet instaan voor de werking van onderstaande methodes. Het is je eigen risico als je er gebruik van maakt om door een drugstest te komen. Het mag duidelijk zijn dat gewoon geen drugs gebruiken de beste manier is om met goed gevolg een drugstest te doorstaan.

HUISMIDDELTJES VOOR EEN URINE DRUGSTEST

Home Remedies For A Urine Drug Test

1. Een doe-het-zelf drugstest oplossing zou je best wel eens door een drugstest kunnen loodsen. Om te beginnen moet je 48 uur voorafgaande aan de test heel veel water drinken. Het is handig als je een fles water bij je draagt. Zo vergeet je niet om te drinken. Ten minste vier liter water per dag wordt aanbevolen. Probeer ook wat Oregon grape root te scoren in een natuurvoedingswinkel of biologische voedingswinkel. Dit maal je tot poeder en je drinkt het met water op.

Als je voor deze methode kiest, mag je twee dagen geen enkele drug gebruiken. Niet piepen, gewoon doen. Probeer op de dag van de test zo vroeg mogelijk op te staan. Neem direct een vitamine B-100 capsule in. Vitamine B supplementen zijn van levensbelang wanneer je door een drugstest moet komen. Ze zorgen er namelijk voor dat je urinemonster op kleur blijft en geen argwaan wekt. Nadat je de vitamine naar binnen hebt gewerkt, mix je een pakje fruit pectine met vier liter water en je drinkt dat op. Dit heeft tot gevolg dat alle overgebleven sporen van drugs verbloemd worden en niet terug te vinden zijn in je urinemonster. Je moet wel het hele mengsel opdrinken, anders werkt het niet.

2. Voor wietrokers beveelt men altijd aan om te gaan trainen als ze een urine drugstest moeten doorstaan. Zoals je misschien wel weet, hopen metabolieten van THC zich op in de vetcellen. Door vetten te verbranden, verdwijnen ook de metabolieten die zich daarin hebben opgehoopt.

Om je kans van slagen te verhogen, moet je langer dan twee weken voorafgaande aan de drugstest flink actief zijn. Net als met andere gifstoffen worden de metabolieten van drugs ook via de urine afgevoerd. Daarom moet je 48 uur voorafgaande aan de test even stoppen met gebruik. Op die manier wordt de concentratie metabolieten in je urinekanaal minder en kun je een schoon plasje afleveren. We zeggen het nog maar even; flink fitnessen alleen is niet genoeg om een negatief resultaat op je test te krijgen. Flinke lichamelijke inspanning zou slechts een deel moeten uitmaken van een poging tot ontgiften.

Gerelateerd artikel

Slagen Voor Een Drugstest? Zweet Het Eruit!

3. Ook het eten van een behoorlijke hoeveelheid vezels kan je helpen door een urine drugstest te komen. Hierdoor worden de THC metabolieten die in vet oplossen sneller via de darmen afgevoerd. Zodra je naar de wc gaat, spoelen de meeste metabolieten van THC via de ontlasting weg. Tegelijkertijd stimuleren de vezels je stofwisseling. Dat is altijd goed.

MOCHTEN HUISMIDDELTJES NIET WERKEN - PROBEER SYNTHETISCHE URINE

In Case Home Remedies Dont Work For You Synthetic Urine

Als al deze huismiddeltjes geen soelaas bieden, kun je het wat professioneler aanpakken. Met synthetische urine bijvoorbeeld. Namaakurine is de enige methode die echt werkt. Je moet echter wel wat voorzorgsmaatregelen nemen als je het ongemerkt wilt gebruiken. Om te beginnen, moet je een goed plekje vinden om de namaakurine te verbergen, voornamelijk omdat je vaak goed in de gaten gehouden wordt. Tevens dien je ervoor te zorgen dat het, net als verse urine, op lichaamstemperatuur is.

Weet je niet welk merk synthetische urine je moet gebruiken? Geen paniek. Zamnesia heeft diverse opties voor je klaarliggen. Bij tests waarbij geen supervisie is, kun je CleanUrin proberen. Voor de dames hebben we onze ScreenUrin Set waarin alles zit wat je nodig hebt. En als klap op de vuurpijl, mannen kunnen altijd nog hun toevlucht nemen tot de ScreenyWeeny.

Screeny WeenyBekijk ScreenyWeeny

HUISMIDDELTJES VOOR EEN HAAR DRUGSTEST

Home Remedies For A Hair Drug Test

4. Wanneer je slechts sporadisch cannabis consumeert, beweert men dat het grondig spoelen van je haar met citroensap voldoende is om je te helpen een drugstest waarbij men de haarzakjes onderzoekt te doorstaan. Om te beginnen moet je een emmer vol laten lopen met water en die een nacht laten staan. Vervolgens was je de volgende dag je haar met dit water waar je wat citroensap aan hebt toegevoegd. Als je je haar met deze mix spoelt, ontgift je niet alleen je mooie lokken, het verwijdert tevens metabolieten van drugs.

5. Je kunt ook je haar reinigen met azijn, om het vervolgens te wassen met salicylzuur en te besluiten met een zeepoplossing om vuil en gifstoffen te elimineren. Het is echter mogelijk dat de methode niet werkt voor krachtiger metabolieten van drugs. Salicylzuur dringt namelijk niet helemaal door tot kern van je haar.

6. Er is nog een andere manier waarmee je mogelijk metabolieten van drugs uit je haar kunt wassen. Doe wat bakpoeder in de palm van je hand en voeg er een paar druppels water aan toe. Zo krijg je een soort pasta. Bakpoeder, ook wel natriumbicarbonaat genoemd, is een uitstekende natuurlijke vervanger voor zeep. Met dit smeersel masseer je zowel je haar als je hoofdhuid. Vervolgens neem je wat appelazijn. Je lost het op in warm water en spoelt je haar uit terwijl je tegelijkertijd je hoofdhuid masseert.

Gerelateerd artikel

Kan CBD Een Positieve Uitslag Geven Bij Een Drugstest?

7. Tot slot kun je altijd nog zelf shampoo maken van gedroogde rozemarijnblaadjes en druivenpitolie. Rozemarijn bevat zowel rozemarijnzuur als cafeïnezuur en deze twee ontgiften efficiënt je haar. Je hoeft beide ingrediënten alleen maar in een ketel te doen drie uur lang, of tot het moment dat de blaadjes in de olie trekken. En vervolgens filter je de olie. Verhit het tijdens dit proces niet te veel. Laat het vervolgens een nachtje staan om af te koelen. Nu kun je je hoofdhuid voorzichtig met de olie masseren. Spoel daarna je haar uit. Herhaal, indien nodig.

HUISMIDDELTJES VOOR EEN SPEEKSEL DRUGSTEST

Home Remedies For A Saliva Drug Test

8. Een manier om de gifstoffen mogelijkerwijs te verwijderen in de hoop door een drugstest te komen, is het drinken van enorme hoeveelheden cranberrysap. Met deze methode dien je niet alleen liters sap te drinken, je moet ook uren voordat je getest wordt water drinken. Voor het meest optimale resultaat kun je het beste vers sap gebruiken en geen bewerkt sap. Hierin zit namelijk slechts een minieme hoeveelheid cranberry's. Als je twijfelt, kun je het beste even op het etiket kijken. Daarop staat vermeld hoeveel cranberry's er werkelijk in zitten. Een beetje lichaamsbeweging of zwaardere inspanningen zijn ook nuttig. Zo raak je namelijk eveneens gifstoffen kwijt.

9. Mocht je alle eventuele sporen van drugs willen verbloemen, dan zou je ook handig gebruik kunnen maken van aspirine. Vanzelfsprekend werkt de methode niet bij iedereen voor 100%. Maar misschien bij jou wel. Voorafgaand aan de test, drie uur om precies te zijn, neem je een paar aspirientjes in. Let daarbij echter wel op de voorgeschreven dosering. Van aspirine kun je namelijk ook een overdosis nemen. Houd er daarnaast rekening mee dat als je ze te kort voor de test inneemt het resultaat waarschijnlijk nihil is.

VP 5 Channel Drug TestBekijk Product

10. De laatste. Flink wat proteïnen (met name rood vlees) naar binnen werken, kan het creatinegehalte van het lichaam normaliseren. Eet je liever geen rood vlees? Met kip lukt het ook. Ben je vegan? Geen probleem, dan kun je een ander proteïnerijk voedsel eten. Om je kansen te vergroten een dergelijke drugstest door te komen, begin je drie dagen ervoor met het consumeren van je favoriete eiwitrijke product. Hoe je het naar binnen werkt, is niet belangrijk. Je kunt het zo eten, door je soep roeren, of aan je maaltijd toevoegen. Doe wat je het beste lijkt en ga ervoor.

EINDOVERWEGINGEN

We kunnen niet genoeg benadrukken dat de allerbeste manier om te ontgiften voor een drugstest volledige onthouding is van welke drug dan ook tot na de test. Maar we begrijpen dat dat niet voor iedereen haalbaar is. Toch is het geruststellend te weten dat hoewel je de drugs even links moet laten liggen dat nog niet wil zeggen dat je de pijp voorgoed aan Maarten moet geven. Vergeet niet, het is maar tijdelijk. Mocht je nieuwsgierig zijn naar hoe lang elke substantie in je systeem blijft zitten, lees dan dit verhelderende artikel. Daarin staat precies wat je moet weten.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Smartshop Toplijstjes
Zoeken in categorieën
of
Zoeken