Blog
Wat Je Moet Weten Voordat Je Een Drugstest Moet Ondergaan
4 min

Wat Je Moet Weten Voordat Je Een Drugstest Moet Ondergaan

4 min
How To Nieuws

Een drugstest ondergaan is altijd een zenuwslopende ervaring. Maar op welke manier kun je betrouwbaar de boel omzeilen? Zijn er producten die werkelijk te gebruiken zijn? Het antwoord is ja. Hier volgen enkele suggesties.

Het onderzoeken op drugsgebruik hoort in heel Amerika gewoon bij het beroepsleven. Werknemers in andere landen moeten ook drugstests ondergaan. Met name wanneer ze in de transportsector, voor de overheid, of als beroepsatleet werkzaam zijn. De tests worden over het algemeen niet vaak in de privésector toegepast. In de V.S. is het testen op drugs echter nog steeds de normaalste zaak van de wereld. Een werkgever mag je op staande voet ontslaan wanneer er drugs in het spel zijn. Burgerrechten en arbeidswetten kunnen je daar niet tegen beschermen.

Ongeacht wanneer je een drugstest moet ondergaan, het is altijd zenuwslopend. En ongeacht waar je werkt, je moet weten wat je tijdens een onderzoek kunt verwachten.

HOE WERKEN DRUGSTESTS?

Methoden Voor Het Verkrijgen Van Monsters

Het testen op drugs is zo alledaags dat veel mensen er wel over gehoord hebben. Maar wat zijn ze nu eigenlijk? Zijn alle drugstests hetzelfde?

De drugstests die tegenwoordig algemeen gebruikt worden, testen op een aantal drugs en niet uitsluitend op cannabis. Zo kunnen ze het gebruik van cocaïne, heroïne, alcohol, amfetamine en PCP aantonen.

Via drugstests kunnen adem, bloed, urine, haar, zweet en speeksel onderzocht worden. Vanwege de eenvoudige analyse en de kosten kiezen veel werkgevers voor het testen van urine.

De drugstest zelf gaat op zoek naar metabolieten van drugs. Met andere woorden, sporen van middelen die nog in het lichaam aanwezig zijn. Technisch gezien, kan er met elke lichaamsvloeistof of uitscheiding op alle soorten drugs getest worden. Dat geldt ook voor haar en teennagels. Vanwege de uitvoerbaarheid is een urinetest vaak voldoende. Wanneer je getest wordt, moet je je daar bij neerleggen.

Daarnaast is de dreiging anders wanneer je een medicinale cannabisgebruiker bent. Patiënten dienen meer omvangrijkere voorzorgsmaatregelen te nemen. Velen die een drugstest moeten ondergaan, verwisselen hun urine.

Omdat de meeste drugstests aangekondigd worden, hebben de gebruikers maar weinig tijd om zich voor te bereiden. Vergeet niet dat de meeste tests op de werkvloer ook gericht zijn op cannabisgebruikers.

Maar waarom?

In tegenstelling tot cocaïne en heroïne, middelen die na één tot vier dagen niet meer in het lichaam terug te vinden zijn, blijft cannabis tot elf weken na het gebruik aantoonbaar aanwezig in ons lijf. Zelfs bij zeer matige consumptie. Dat is natuurlijk ook afhankelijk van iemands gebruik, stofwisseling en lichaamsgewicht. Echter, de meeste mensen die in de situatie terechtkomen dat ze hun systeem moeten reinigen, zijn cannabisgebruikers.

De enige plek waar je jezelf ter plekke aan een drugstest moet onderwerpen en waarvan je de afspraak niet kunt verzetten? Als je rijdend in de auto gesnapt wordt nadat je drugs hebt gebruikt.

Wanneer je vermoedt dat er een drugstest ophanden is en je gebruikt illegale middelen hoef je niet direct in de stress te schieten. Je kunt jezelf op enkele manieren voorbereiden. Dat zou je kunnen doen door zelf een testkit in huis te hebben zodat je jezelf kunt testen, mocht dat nodig zijn.

VP 5 Panel Drugtest

Bekijk 5-Panel drug Test Card

WAT JE MOET WETEN OVER ONTGIFTEN

Er zijn enkele beproefde en geteste benaderingen om de boel te foppen. Ten eerste zou je geen drugs moeten gebruiken vanaf het moment dat de test wordt aangekondigd tot nadat je hem hebt ondergaan.

Ongeacht hoeveel tijd je hebt, zijn er ook enkele absoluut noodzakelijke voorzorgsmaatregelen. En bepaalde zaken die je echt niet moet doen.

ABSOLUUT AANBEVOLEN:

Drink alle dagen voorafgaande aan de test ruime hoeveelheden water. Vruchtensap, zoals cranberrysap, is ook uitstekend voor dit doel. Weet dat, hoewel lichamelijke oefeningen en zweten goed voor je zijn, ze kunnen veroorzaken dat er meer cannabis in je systeem vrijkomt. Dat is de reden waarom de tests zo'n slechte naam hebben onder frequente gebruikers. De metabolieten van THC die ze tijdens de test ontdekken, zouden afkomstig kunnen zijn van cannabis die letterlijk weken geleden is ingenomen.

Kijk ook naar de verschillende detox mogelijkheden die op de markt zijn. Er zijn enkele zeer goede. Als je moedig genoeg bent om urine te verwisselen tijdens een test, zoek dan wel de goede uit voordat je gaat. En oefen een beetje. Probeer ook je test naar later op de dag te verzetten. Als je je eigen urine vertrouwt, vergeet dan niet dat het vroeg in de morgen extra geconcentreerd is.

Slagen Voor Een Drugstest? Zweet Het Eruit!

ABSOLUUT AF TE RADEN:

Voorafgaande aan de test meer drugs gebruiken. Wanneer je aanvullende voorzorgsmaatregelen neemt, zoals het verwisselen van urine, loop je natuurlijk risico. Als je gesnapt wordt tijdens het verwisselen van je urinemonster kun je ook gestraft worden. Het komt in wezen neer op een schuldbekentenis. Begin niet aan de test voordat je alles goed voorbereid hebt.

Voorafgaande aan de test meer drugs gebruiken

VOORBEREIDEN OP DE TEST

Wat is er nu werkelijk te koop om je te helpen de test goed door te komen?

Begin met een paar detox drankjes of pillen die je systeem doorspoelen. Je kunt ze in veel headshops kopen - zowel in echte winkels als webwinkels.

Trainen is ook een goede uitkomst als je niet veel tijd hebt. THC wordt in je lichaamsvet opgeslagen. Onthoud dat dit een goede of een slechte zaak kan zijn. Als je veel gebruikt, komen er ook meer metabolieten van THC in je systeem vrij wanneer je traint. Het is af te raden net voor de test te trainen. Onderzoek heeft aangetoond dat zelfs door lichte inspanning bij frequente gebruikers de concentratie THC aanzienlijk toeneemt in de uren erna.

Het uitzweten in een sauna is een andere mogelijkheid. Zware gebruikers kunnen namelijk werkelijk zweet produceren dat metabolieten van THC bevat. Deze methode werd toegepast om politieagenten te ontgiften die in amfetamine laboratoria waren geweest. Het is niet de enige mogelijkheid die je moet toepassen. Maar het kan zeker geen kwaad.

Verdunning is een andere methode om urinetests te omzeilen. Je systeem doorspoelen is één ding. Neem veel vocht in vanaf het moment dat je van de test verneemt en houd dat vol tot na de test. Het enige nadeel? Wanneer de onderzoekers die de test uitvoeren er lucht van krijgen dat je je urine met opzet hebt verdund, slaag je niet. Hoe je dit kunt voorkomen? Stoffen als creatine kunnen een substantie toevoegen waardoor de urine afzwakt. Je kunt ook op vitamine C gokken. Wanneer je deze methode toepast, zorg er dan voor dat je alleen de urine halverwege het plassen opvangt.

En vergeet het middel pectine niet. Je kunt het in bijna alle supermarkten kopen. Pectine is een soort vezel dat gebruikt wordt bij het maken van jam, gelatinepudding en Jell-O. Wanneer je dit op de testdag met water vermengt, kan het helpen. De pectinevezels zorgen ervoor dat de THC niet in je bloedbaan komt. Voor mensen die veel gebruiken, is dit niet zo'n goed idee; het is niet krachtig genoeg. Gebruik dit als een ondersteunende methode, gewoon voor de zekerheid.

VOORBEREIDEN OP DE TEST

WELKE PRODUCTEN WERKEN ECHT?

Op dit terrein is er een enorme subcultuur ontstaan en zijn er verschillende producten ontwikkeld om klanten door een drugstest te slepen. Het hangt er daarbij echt vanaf welke methode je zelf het best vindt.

Er bestaan middelen om je systeem te ontgiften, maar ook middelen om de urine te ontgiften.  De eerstgenoemde zijn er in een vorm die voorafgaand aan de test moet worden ingenomen. Dit zijn de beste middelen die bij de meeste mensen werken. Trachten om druppels die de urine zuiveren toe te voegen tijdens de test is uitermate riskant. Het verwisselen van urine vereist ook enige oefening vooraf. De producten die je kunt innemen voordat je getest wordt, hebben een ding gemeen. Ze spoelen namelijk de metabolieten uit je systeem, ook uit je urine. Er is echter ook shampoo verkrijgbaar die het haar ontgift.

Synthetische urine kan ook gebruikt worden. Dit is met name geschikt voor medicinale- en zware gebruikers die waarschijnlijk niet in staat zijn voorafgaand aan de test op tijd te kunnen ontgiften. Het betreft een heel nieuwe wetenschap en techniek.

Vergeet niet dat urine niet alleen drugsvrij moet zijn, maar tevens op lichaamstemperatuur aan de verpleegster/onderzoeker moet worden overhandigd. Daar letten ze goed op. Als je voor deze methode kiest, ga dan vastberaden te werk. Er zijn tal van creatieve producten op de markt die je daarbij kunnen helpen, waaronder speciaal ontworpen bedrieglijk echte namaak penissen. In de kit tref je zelfs namaakurine en verwarmingszakjes aan om alles op lichaamstemperatuur te houden.

producten ontwikkeld om klanten door een drugstest te slepen

Gerelateerd artikel

10 Fabels Over Het Slagen Voor Een Urine Drugstest

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken