Blog
5 leuke drankjes voor als je stoned bent
4 min

5 leuke drankjes voor als je stoned bent

4 min
Lifestyle Nieuws
Drankjes helpen niet alleen een droge cotton mouth bestrijden, maar ze smaken ook extra lekker als je stoned bent. Hier zijn vijf leuke drankjes om van te genieten als je stoned bent.

Elke cannabisgebruiker weet dat een drankje bij de hand hebben absoluut noodzakelijk is. Niet alleen voorkom je een droge mond, maar ze zijn ook dubbel lekker als je stoned bent. Van gezondheidsfreaks tot frisdrank-verslaafden; er is een drankje voor iedereen. Sommigen kunnen zelfs je high stimuleren, dus hier zijn 5 leuke drankjes voor als je stoned bent.

BUBBLE TEA

Bubble Tea, ook wel bekend als "boba", is waarschijnlijk het allerleukste drankje als je high bent. Het is een Taiwanese ijsthee en op de bodem vind je overheerlijke tapioca balletjes. Die balletjes maken het drankje eigenlijk zo leuk. Naast het feit dat ze zacht zijn, hebben ze de textuur van gummiwormen.

Daarnaast is ook het enorme rietje een ervaring op zich. Omdat de boba (tapioca balletjes) zo groot zijn als een knikker, moet je het drankje drinken met een gigantisch rietje, meer specifiek een rietje met een diameter van 13mm. De pret begint met het eerste slokje, als de smaak in je mond belandt. Plotseling schiet er ook nog een boba in je mond. En tot slot, kan je ze verpletteren en kauwen.

Om het compleet te maken, kan je je bubble tea aanpassen aan je eigen smaak. Over het algemeen hebben bubble tea winkels een grote variatie van specifieke ingrediënten. Er zitten echter vier essentiële ingrediënten in bubble tea: Melk, thee, boba en smaakmakers. Natuurlijk hoef je niet alles zelf te beslissen, want er zijn altijd de reeds gemaakte opties. Niettemin is bubble tea een must-have als je stoned bent.

KOFFIE

Als je nog nooit een joint hebt gecombineerd met een kop koffie, weet je niet wat je mist. Koffie en cannabis gaan hand in hand, net als ham en kaas. Hoewel sommigen geloven dat het de high versterkt, gebeurt dat niet. Maar de smaak is wel uniek en wonderbaarlijk.

Naast het genieten van de joint met een kopje koffie ernaast, heb je natuurlijk ook de optie om de twee te combineren. Je leest het goed, cannabis-koffie bestaat en je kan het gewoon thuis maken. Om aan de slag te gaan, heb je het volgende nodig:

Koffiemelk of melk (optioneel)

Suiker (optioneel)

Een pot vers gezette koffie

2 snufjes gemalen kaneel

2 snufjes gemalen nootmuskaat

Vier theelepels fijngemalen, pure Arabische mokka

Een flinke snuf verpulverde hasj

Instructies:

Allereerst mag je naar eigen wens koffiezetten. Je kan een standaard koffiepot gebruiken of een ingewikkeld high-tech apparaat. Nu meng je alle bovengenoemde ingrediënten samen. Je kan de hoeveelheid hasj aanpassen op hoe sterk of slap je je koffie wil. Giet nu het hele mengsel in een Turkse koffiepot (of een die erop lijkt) en verwarm dit op een laag vuurtje tot het begint te koken. Zodra je bellen ziet verschijnen, haal je de pot van de hittebron af. Maak op smaak met de door jou gewenste hoeveelheid melk en suiker.

Hoewel we niet direct aanraden dat je je eigen koffie zet als je high bent, kan het behoorlijk leuk zijn. Hoe dan ook zorgt de combinatie cafeïne en medicatie altijd voor een hoop genot.

FRUIT SMOOTHIES

Wie is er nou niet dol op een gezonde smoothie als ze high zijn? Dit is niet alleen een gezondere optie, maar de textuur is ook geweldig. En dan niet te vergeten dat je eindeloos kan variëren met de ingrediënten. In feite zijn er zelfs een aantal die je high kunnen stimuleren.

Met name mango's zijn hier interessant. Veel gebruikers hebben gemeld dat ze een meer intense euforie voelen als ze mango's eten en daarna een joint roken. Dat gezegd hebbende, zouden medische patiënten met pijnklachten absoluut kunnen profiteren van het toevoegen van mango's aan hun smoothie. Het is belangrijk te weten dat de stofwisseling per persoon varieert, dus sommigen zullen meer moeten eten dan anderen. Als je bijvoorbeeld een snelle stofwisseling hebt, moet je meer eten dan iemand met een trage stofwisseling.

Over het algemeen bevatten smoothies met gezonde vruchten natuurlijk ook vitaminen. Met dit in je achterhoofd, zal je waarschijnlijk ook niet zo snel ziek worden als je je lichaam voorziet van goede voeding. Ziek zijn zuigt, dat weten we allemaal. Dus waarom verwen je jezelf niet met een gezond drankje, waarmee je ook je high leuker maakt?

WILD CHERRY PEPSI

Als ik high ben, geniet ik intens van een wild cherry Pepsi. Hierin worden kersensmaken gecombineerd met de klassieke Pepsi smaak, wat zorgt voor een heerlijke traktatie. Natuurlijk is dit niet de meest gezonde optie, maar niemand dwingt je het continu te drinken.

Wat is er zo leuk aan een wild cherry Pepsi? Nou, het is gewoon lekker. Hoewel er geen leuke ballen op de bodem drijven en het ook geen bijzondere textuur heeft, verwent het je ziel. En het is zeker niet saai, in tegenstelling tot een glas water. Begrijp me niet verkeerd, water is goed voor je, maar af en toe moet je gewoon wat suiker toevoegen aan je leven. Te veel suiker is echter nooit verstandig, dus overdrijf niet.

SLUSHIES

Slushies staan garant voor eindeloze pret als je high bent. Je kan bizarre smaken combineren om je eigen meesterwerk te maken. Van framboos tot kers, van cola tot sprite; de mogelijkheden zijn oneindig met deze optie. En dat is slechts de helft van de pret.

Wat een slushie ook een leuk drankje maakt, is het feit dat je je creativiteit erop mag loslaten. Het maken van een slushie kan als een ware kunst worden beschouwd. Hoe denk jij dat bedrijven nieuwe drankjes bedenken? Door hun hersens te laten kraken en ingrediënten te combineren, ontstaan ware kunstwerken. Als al dat creatieve gedoe jou niet boeit, kan je altijd nog voor een enkele smaak kiezen.

HET DRAAIT ALLEMAAL OM JOU

Al bij al, kan elk drankje leuk zijn om te drinken als je stoned bent. Tenslotte smaakt alles beter met een beetje wiet. Of je nu je drankje graag koud, warm, simpel of met verschillende smaken drinkt; het gaat uiteindelijk allemaal om de ervaring. Belangrijker nog, het draait om jouw wensen en eisen. Niemand is gelijk, dus wat leuk is voor de een is voor een ander misschien niets aan.

Cannabis op zichzelf is geweldig, maar zo af en toe krijg je er een droge mond van. Dit is echter prima te beheersen met behulp van jouw favoriete drankje. Persoonlijk denk ik dat de vijf hierboven tot absolute top behoren. Zelfs als je niet vaak last hebt van een droge mond, kan het combineren van deze drankjes met wat goede ganja je ervaring zoveel beter maken.

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken