Blog
De Beste Coffeeshops Van Vlissingen
1 min

De Beste Coffeeshops Van Vlissingen

1 min

Op onze tour langs de coffeeshops van Nederland bezochten we de kuststad Vlissingen. Tussen de bezoeken aan het maritiem museum en de vele geweldige restaurants door, gingen we op zoek naar wiet van hoge kwaliteit. Uiteraard hebben we enkele plekken gevonden die je zeker moet bezoeken als je in deze prachtige stad bent.

De havenstad Vlissingen, prachtig aan zee gelegen in het zuidwestelijke puntje van Nederland, trekt veel bezoekers die de kustlijn willen bekijken. De stad heeft ook een rijke geschiedenis, dus het is niet vreemd dat zo veel mensen er graag aanwaaien. We hebben er dan ook flink wat cultuur gesnoven, maar kunnen je nu ook vertellen waar je de beste wiet kunt scoren! Hier zijn twee coffeeshops die je absoluut moet bezoeken als je eens in Vlissingen bent.

Purple

Purple

Op een steenworp afstand van het strand ligt de eerste halte van onze cannabistour, Purple. Deze pittoreske coffeeshop is uitnodigend en serveert een uitgebreide selectie wiet, hasj, edibles en voorgedraaide joints. Hoewel er binnen geen ruimte is om je aankopen te proeven, hoef je alleen maar door het raam te kijken om te zien hoe populair dit etablissement is onder zowel toeristen als lokale stoners. Plof dus neer in het zand om van je edibles te genieten of je neem je hasj mee naar huis (of hotel). Hoe dan ook, Purple verdient een plaatsje op je lijstje met cannabis hotspots.

Rookruimte Nee
Betaalmogelijkheden PIN, contant
Parkeren Gratis
Toeristen welkom Ja
Menu Wiet, hasj, voorgedraaide joints, edibles
Overige producten -
Faciliteiten -
Openingstijden Maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 21:00 uur; zondag van 12.00 tot 20.00 uur
Open op feestdagen -
ID vereist Ja
Adres Aagje Dekenstraat 7a, 4381 RM Vlissingen
Bijzonderheden -

Aarden

Aarden

Als afsluiter van onze tour langs de coffeeshops in Vlissingen hebben we Aarden. Dit is een sit-in coffeeshop dicht bij de haven, en er is ruimte genoeg om samen met je vrienden te proeven van de lekkere cannabisproducten die deze shop te bieden heeft. Zoals Aarden het zelf zegt: "Alles draait om gastvrijheid", en dat merk je direct zodra je er binnenstapt. Vriendelijk en goed geïnformeerd personeel staat klaar om elke vraag te beantwoorden en ze helpen je graag bij het maken van een keuze. Kortom, Aarden is een verplichte stop op je dagtrip naar Vlissingen. Bovendien kun je drankjes en hapjes bestellen in een ontspannen en vriendelijke omgeving. Geloof ons als we je vertellen dat je dit niet wilt missen!

Rookruimte Ja
Betaalmogelijkheden PIN, contant
Parkeren Gratis
Toeristen welkom Ja
Menu Wiet, hasj, voorgedraaide joints, edibles
Overige producten -
Faciliteiten -
Openingstijden Maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur; zondag van 12.00 tot 20.00 uur
Open op feestdagen -
ID vereist Ja
Adres Nieuwstraat 1, 4381 CN Vlissingen
Bijzonderheden Dichtbij de haven

Op volle kracht naar Vlissingen!

De reis naar Vlissingen is de moeite waard, of je nu 1 of 1000 kilometer aflegt. Zoals vermeld, valt er genoeg te beleven in deze stad aan het strand, en dat is nog voordat je de coffeeshops op deze lijst hebt bezocht. Zorg er alleen voor dat je je ID meeneemt, want je leeftijd wordt ongetwijfeld gecontroleerd voordat je producten kunt kopen.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Nieuws Reizen Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken