Blog
Cheesy Auto: Philosopher Seeds' Autoflowering Kampioen
1 min

Cheesy Auto: Philosopher Seeds' Autoflowering Kampioen

1 min
We voorzien je graag van een gast blog post door onze vrienden bij Philosopher Seeds, waarin ze hun nieuwste, bekroonde cannabis strain introduceren: Cheesy Auto.

Cheesy Auto is onze nieuwe Autoflowering kampioen van 2015 en ze ontving dit jaar de eerste prijs op de Expogrow in Irun, een van de meest belangrijke cannabis beurzen in Europa, wiens prestigieuze cannabis cup internationaal gewaardeerd wordt. Het is een gigantische beloning voor het harde werk van ons toegewijde team van kwekers, die steeds meer een naam voor zichzelf aan het vestigen zijn binnen de kwekers wereld.

Om deze eerste prijs in de wacht te slepen, heeft het team van Philosopher Seeds hard en lang gewerkt, waarbij ze 8 generaties cannabis heeft gefokt om een hybride van uitmuntende kwaliteit aan te kunnen bieden, die nog verder benadrukt werd door de andere, uitmuntende, concurrerende strains die meededen aan de Expogrow 2015 Cup. De variant die we hebben ingediend op Irun was een speciaal fenotype, die zeer donkere tonen ontwikkelde en het aroma en de smaak van haar ouder "UK Exodus Cheese", een strain die zeer bekend is onder liefhebbers van cannabis, volledig had behouden.

Cheesy Auto is een 4x4 strain, die robuust en compact groeit. Ze is zeer eenvoudig te kweken, waardoor gemakkelijk professionele resultaten kunnen worden behaald. Dit maakt Cheesy Auto een perfect gewas voor buiten, waar ze kan worden geoogst na slechts 65 dagen, op een hoogte van 1,2 meter. Dankzij de genetische verbeteringen die we bij Philosopher Seeds hebben gemaakt, zal deze autoflowering variant het ook prima doen in de binnenteelt, waar ze in een korte periode hoogwaardige, dichte, harsachtige toppen zal produceren.

Voor de beste resultaten, en de beste combinatie van terpenen en cannabinoïden, gebruiken we alleen biologische meststoffen. Het pure en bedoelde smaakprofiel uit de genetica wordt hierdoor goed benadrukt en naar voren gehaald. Dit geldt met name voor een voedingsprogramma met algen, wat ook resulteert in betoverende tinten blauw en paars voor de toppen... zeer bijzonder!

Terwijl wij bij Philosopher Seeds deze weg vervolgen, zijn we van mening dat het alleen maar goed is om deze nieuwste autoflowering kampioen met de wereld te delen. Ze zal voorlopig onderdeel uitmaken van onze catalogus. Als je dus een heus knaagdier bent, met een neus voor de beste cheese, kan je erop vertrouwen dat je voorraadkast altijd goed gevuld is als je Cheesy Auto van Philosopher Seeds kweekt.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken