Blog
De Beste 3 Manieren Om Kratom Bladeren Te Gebruiken
1 min

De Beste 3 Manieren Om Kratom Bladeren Te Gebruiken

1 min
Products Smartshop

Er zijn veel manieren jezelf te doseren met kratom poeder, dus we dachten dat handig was de drie beste manieren te verzamelen.

In poedervorm is het een extreem veelzijdige stof. Dus hier zijn drie geweldige manieren om het te gebruiken.

1. HAP, SLIK, WEG

Dit is de snelste en eenvoudigste manier om kratom in te nemen. Het werkt heel simpel: Vul je mond met water, voeg je dosis poeder toe, mix het in je mond door elkaar en slik door.

2. MAAK ZELF CAPSULES

Een andere, ontzettend eenvoudige manier om jezelf te doseren is door zelf een lading kratom capsules te maken. Je hebt alleen wat gelatine caps nodig (of een gelatine-vrij alternatief voor vegetariërs). Vervolgens vul je de capsules met poeder, maak ze dicht en voilà!

Bijkomend voordeel is dat de gel capsules met kratom kunnen worden bewaard voor later, voor een snelle en eenvoudige dosering.

Het is mogelijk de capsules met de hand te vullen, maar dit kan een langdurig klusje zijn. Als je de zaak wat wil versnellen, en eenvoudig zelf kratom capsules wil maken, kan je een capsule kit gebruiken waarmee je een grote voorraad capsules tegelijk kan maken.

3. MAAK THEE

Tot slot werkt kratom ook enorm goed als thee. De alkaloïden van kratom zijn bestendig tegen hoge temperaturen, al moeten ze niet te lang worden gekookt. Sudder het kruid liever op een wat lagere temperatuur. Om de oplosbaarheid van de alkaloïden in het water de verhogen, voeg je het sap van een citroen toe of een beetje citroenzuur als je dat hebt. Dit levert een buitengewoon smakelijke en ontspannende lekkernij op, zeker wanneer je extra ingrediënten toevoegt, zoals honing of kaneel! Als je interesse hebt in het maken van kratom thee, vind je ons eenvoudige recept hier.

Er zijn natuurlijk vele manieren om kratom in poedervorm te gebruiken. Als je zelf een voorkeur hebt voor een manier, die hier nog niet is genoemd, laat het ons weten!


Read more about
Products Smartshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken