Kratom 10x Thai Hars

(41)

Deze zachte Kratom 10x Thai hars is geproduceerd zonder chemicaliën, er is tijdens het extractieproces alleen zuiver, kokend water gebruikt. Kratom is verwant aan de koffieboom, maar de actieve ingrediënten zijn totaal verschillend. Er zijn meer dan 25 alkaloïden uit Kratom geïsoleerd, waarvan mitragynine, een indole alkaloïde, de belangrijkste is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (41)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

Kratom 10x Thai Hars

De Mitragina speciosa uit Thailand en Maleisië is een lid van de Rubiaceae familie, wat betekent dat hij verwant is aan de koffieboom, maar de actieve ingrediënten zijn totaal verschillend. Er zijn meer dan 25 alkaloïden geïsoleerd uit Kratom, waarvan mitragynine, een indole alkaloïde, de belangrijkste is. In Zuidoost-Azië staat Kratom bekend als een mild verdovingsmiddel.

Deze zachte Kratom 10 x Thai hars is geproduceerd zonder chemicaliën, er is alleen zuiver, kokend water gebruikt bij het extractieproces.

Gebruik

Kratom wordt traditioneel als thee ingenomen. Voeg ongeveer 0,5-1 gram van deze Thai hars aan 150 ml kokend water toe en laat het 5-10 minuten trekken. Doe wat honing erbij om de bittere smaak van de thee te verzachten.

Effecten

De effecten zijn na een zeer korte tijd merkbaar - slechts 5-10 minuten na inname voel je een stimulerend gevoel of (afhankelijk van de dosis) een ontspannen tot verlamd gevoel dat wel meerdere uren kan aanhouden. Lage doseringen hebben een stimulerend effect, hogere doseringen hebben een ontspannend effect en kunnen resulteren in een zeer lange en diepe slaap.

Kratom 10x Thai Hars Product Informatie
Type Hars
Gewicht 5 gr

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (41)
  (41)
  Bekijk alle reviews
  17/Feb/2024

  Wie erwartet
  Alles gut, frische Qualität, habe anderswo auch schon nicht so tolles erlebt. Kann man weiterempfehlen.

  B. S.
  13/Jan/2024

  Harz
  Super Qualität. Gut zum einschlafen!!!

  M. W.
  17/Nov/2023

  Super produit !
  Je consomme du Kratom pour mes addictions et mon stress. C'est réellement efficace et cela appaise. Par contre j'alterne les formes : résine ou poudre ou teinture pour préserver l'efficacité.

  A. G.
  14/Nov/2023

  Prima
  Prima sterkte en veel minder goor dan kratompoeder…

  J. L.
  26/Oct/2023

  Works!
  Visible difference :) I used it instead of coffeee

  A. J.
  28/Aug/2023


  V. A.
  07/Aug/2023

  Ouais
  J'ai pris 2g dans un café,effet léger et un peu mal au ventre...

  M. A.
  12/Jul/2023

  Top Top Top
  Grote fan van Kratom, ondertussen overgeschakeld naar de druppels. Zelf heb ik een heel actief leven en ben ik zelf een energie bom. En met Kratom vind ik rust maar blijf ik toch vol energie. Begonnen met deze Kratom vond het handelen hiermee leuk met gebrek aan tijd de druppels begonnen en geen spijt van!!

  A. B.
  15/May/2023

  Relaxing, somewhat numbing
  Tried 1.1g and it was not too intense, less anxiety if anything, but when I went to bed I could notice some relaxation and numbness. Days later tried 2.1g and could definitely notice some effects, not impaired but got to sleep relatively quickly, the effects are just not too intense.

  F. R.
  28/Mar/2023

  It works
  Nice for the first try with a smaller amount. More easy to take than the powder.

  P. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
 • Video: Hoe te gebruiken: Kratom
  Hoe te gebruiken: Kratom

  Kratom wordt al lange tijd gebruikt als een traditioneel kruidengeneesmiddel. Dus we dachten dat het een goed idee zou zijn om een korte, leuke en informatieve video samen te stellen met alles wat je moet weten over dit complex kruid - met inbegrip van de oorsprong, effecten en hoe te gebruiken.

Kratom 10x Thai Hars
Kratom 10x Thai Hars
Je bezoekt onze Nederlandse website.