Blog
Cannabis strains avond
4 min

De Beste Soorten Voor In De Avond

4 min
Seedshop Top Lists

Wij genieten graag van een dikke spliff met eersteklas indica wiet in de avond en we weten dat jullie die mening delen. Je eigen, thuis gekweekte cannabis is natuurlijk nog beter. Maak plaats in je kweekruimte voor een aantal speciale cannabis soorten die je direct naar dromenland sturen.

WELKE SOORTEN ZIJN HET MEEST GESCHIKT VOOR 'S AVONDS?

De avond staat voor genieten. Het werk van de dag is gedaan. Voor sommigen zijn de avonden ideaal om even los te gaan en te feesten. Voor anderen is dit het moment om te ontspannen en tot rust te komen. Maar bijna iedereen wenst een goede nachtrust. Of je nu een nachtuil bent of een vroege vogel, hier vind je de ideale nachtmutsjes voor jou en je kweekruimte. Als je tenminste doorleest.

Gerelateerd artikel

Wake En Bake: De Beste Cannabis Soorten Voor Een Trekje in de Ochtend

Die joint in de avond is voor de meeste cannabisgebruikers het recreatieve antwoord op een nachtmutsje. We weten hoe belangrijk het is voor de gemiddelde kweker om de best mogelijke stash te kweken. Het kweken van cannabis kost tijd, moeite en geld. Daarom zullen de meeste kwekers deze investering maar al te graag terug willen verdienen. Als je dus van plan bent cannabis te kweken om in de avond te gebruiken en om naar dromenland te vertrekken, zul je een goede selectie moeten maken. Hier is een handjevol winnaars.

BIG BUDDHA CHEESE

Big Buddha Cheese

Big Buddha Cheese is de verfijnde, feminized versie van de legendarische Britse kloon Exodus Cheese. Door dit originele, underground Cheese exemplaar te kruisen met een fraaie Afghaanse cultivar, kon Big Buddha een soort creëren die door de meeste cannabisgebruikers en -kwekers wordt beschouwd als de ultieme Cheese.

Big Buddha Cheese is grotendeels verantwoordelijk voor de internationale reputatie van Cheese. Authentieke Cheese was namelijk ooit een zeldzame en vaak veel te dure aangelegenheid. Dankzij Big Buddha Cheese is deze cannabis wereldwijd populair geworden. Cheese heeft dan wellicht haar exclusiviteit verloren, maar dat is goed nieuws voor de thuiskweker. Nu is er echt geen excuus meer om deze soort niet toe te voegen aan je kweekruimte.

Deze soort is eenvoudig te kweken, tolereert hoge doses voedingsstoffen, bloeit snel, levert veel op, en groeit hoogstwaarschijnlijk uit tot de sterkste, meest stinkende Skunk die je ooit zult roken. Big Buddha Cheese is Skunk van connaisseurs niveau. Haar kenmerkende prikkelende Cheese aroma, eersteklas smaken en spacey old-school high zijn werkelijk waar uniek. Deze hoogwaardige cannabis sleepte in 2006 de eerste prijs in de wacht op de High Times Cannabis Cup in de indica categorie. Big Buddha Cheese is een bewezen knock-out cannabissoort, die alle perfecte stoner kenmerken bezit en daarmee perfect is voor in de avond.

CRITICAL

Critical Royal Queen Seeds

Commerciële kwekers in heel Europa zijn het eens over deze soort. Het is een fenomenale combinatie van krachtige indica effecten en loodzware oogsten. Geen enkele soort levert zoveel op als de Critical. Veel soorten worden de ultieme THC-rijke, winstgevende indica genoemd, maar er kan er maar één de winnaar zijn. Naar onze mening is Critical van Royal Queen Seeds de Highlander.

Critical is een genot in de kweekruimte en een sterke indica traktatie om te roken. De effecten kunnen net zo hevig zijn als de opbrengsten van dit beest. Een THC-niveau van 20% en een overvloedige oogst verzekeren je van eersteklas stash die lang meegaat, zelfs voor de doorgewinterde rokers. De planten zijn over het algemeen kort en erg compact, met een bizarre top tot bladverhouding. Ze is binnen perfect voor SOG. Critical kan ook buiten geweldig presteren; zet haar dan in een groot medium op een zonnig plekje.

Met een bloeiperiode van slechts 7 weken heb je in rap tempo compacte toppen van topkwaliteit in handen met een skunky, kruidig aroma en rijke smaken. Critical wekt in eerste instantie een milde, vrolijke, sativa hoofd-buzz op die geleidelijk overgaat in een kruipend, couchlocking, lichamelijk effect. Dit is supersterke compacte wiet die aan alle voorwaarden zal voldoen van thuiskwekers die zoeken naar overvloedige hoeveelheden cannabis voor 's avonds.

GREEN POISON

Green Poison Sweet Seeds

Green Poison van Sweet Seeds is een knock-out indica met een korte en krachtige bloeiperiode van slechts 8 weken. Voor de beginnende kweker, die graag zijn eerste, mega-zware indica oogst wil binnenslepen, is Green Poison de oplossing. Ze is namelijk beroemd bij kwekers in het Middellandse Zeegebied vanwege haar fantastische prestaties in de buitenlucht. Ze is veerkrachtig en snel, dus ongedierte en ziektes krijgen geen kans bij deze dame.

Binnen is dit onopvallende, kleine, groene toppenmonster niet veeleisend. Daarnaast is ze gewoon gemaakt voor een SOG-project. Green Poison is waarschijnlijk de meest veelzijdige en meest gekweekte variant van Sweet Seeds en ze is ook gebruikt om andere killer-hybrides te maken, zoals de autoflowering Red Poison. Met 20% THC, een aanzienlijke hoeveelheid keiharde, compacte, ijzige toppen en fruitige, zoete Skunk geuren en smaken, zal je steeds verlangen naar meer.

Het roken van Green Poison is als het inhaleren van brain fog. In hogere doses kan deze soort het gevoel opwekken alsof je hele lichaam in slow motion beweegt. Dit is geweldig om zowel het lichaam als de geest te kalmeren na een lange dag hard werken. Voor diegenen die het moeilijk vinden om zaken los te laten en die hun zorgen mee naar huis nemen, is Green Poison de groenste manier om lichaam en geest te ontspannen.

HASHPLANT

Hashplant Sensi Seeds

Hashplant van Sensi Seeds is de originele, kleverige, groene superster. Oorspronkelijke Afghaanse genetica als deze zijn nog steeds onverslaanbaar. Zoals de naam suggereert, druipt deze soort van de hars. Hierdoor is ze perfect voor het maken van hasj en extracties. De gedrongen, uniforme, vertakte planten die in slechts 7 weken compacte, ijzige, rijpe toppen ontwikkelen, kunnen zelfs door beginners met succes worden gekweekt. Deze cannabisplant presteert zowel binnen als buiten in een zonnig klimaat goed en blaast je dubbel van je sokken. Eerst met haar uiterlijk en later weer als de toppen zijn uitgehard.

Er is niets subtiel aan Hashplant, van de volle hasj-achtige smaak tot de sterke, aardse en kruidige geur die in de lucht blijft hangen zodra je van een spliff geniet. De effecten worden bijna onmiddellijk gevoeld en je benen zijn de eersten die eraan gaan. Zelfs de zwaarste cannabisgebruikers, die tot zonsopkomst kunnen genieten van eigentijdse hybrides, zullen in pudding veranderen met een lekkere dosis Hashplant. De volgende halte voor beginners: Dromenland.

K-TRAIN

K-Train Greenhouse Seeds

K-Train is de nucleaire bom van Greenhouse Seeds. Vergis je niet, want deze cannabisplant is van topklasse. De allerbeste Amerikaanse soorten OG Kush en Trainwreck zijn met opzet gebotst om de nieuwe cannabis gigant K-Train voort te brengen. Lijd je aan slapeloosheid, pijn of wil je gewoon even tot jezelf komen? De sterk kalmerende en langdurige effecten van deze wiet zullen verlichting bieden.

Binnen is K-Train geschikt voor de LST- en/of de ScrOG-methode, omdat de invloed van Trainwreck zich uit in ongelijke vertakkingen. Ongetrainde planten kunnen uit balans raken in de potten, mocht een top aan de ene kant groter zijn dan aan de andere kant.

Buiten kunnen verbluffende oogsten van 1kg per plant worden behaald in warme, zonnige omstandigheden. De bloeiperiode bedraagt meestal 9-10 weken en het is belangrijk je geduld te bewaren terwijl de kleverige Kush-achtige toppen aanzienlijk opzwellen in de laatste bloeiweken. Goed getimede doses bloeistimulator en een beetje liefde en aandacht kunnen het productiepotentieel van deze soort verhogen.

Gerelateerd artikel

Top 10 Cannabis Strains Die Ideaal Zijn Voor Overdag

K-Train kan wel 22% THC produceren, wat zich onmiddellijk vertaalt in een kalmerend, bijna verdovend couchlock effect. Als deze zware indica vrachttrein je niet binnen enkele minuten van je sokken blaast, is het geen authentieke K-Train. Het is maar moeilijk te beschrijven hoe prikkelend het aroma is van een groeiende K-Train. Denk aan "Seks Panter". Als je zoekt naar stash waarvan je lampje uitgaat, dan moet je ruimte maken in je kweektent voor K-Train.

 

         
  Top Shelf Grower  

Geschreven door: Top Shelf Grower
Oudgediende cannabis kweker, afkomstig uit Dublin, Ierland gaat tegenwoordig helemaal los in het zuiden van Spanje. 100% toegewijd aan Top Shelf verslaggeving, tot hij gevangen genomen, of gedood wordt.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Seedshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken