Blog
DNA Genetics heeft een nieuwe zadenlijn: De Grow Your Own Collection
1 min

DNA Genetics heeft een nieuwe zadenlijn: De Grow Your Own Collection

1 min

Een tijd lang hebben de meesterkwekers bij DNA Genetics geknutseld om een hele nieuwe lijn wietzaden te produceren en perfectioneren. Het goede nieuws? Ze zijn klaar en de zaden zijn fantastisch. Ontdek de "Grow Your Own Collection" van DNA Genetics!

DNA Genetics heeft een hele nieuwe cannabis zadenlijn geproduceerd, speciaal ontworpen voor de liefhebber, de Grow Your Own Collection. Don en Aaron van DNA Genetics hebben er bloed, zweet en tranen ingestoken om ze te produceren, maar het resultaat is volledig de moeite waard. Om het helemaal compleet te maken, bevat deze nieuwe lijn diverse eigenschappen, smaken en aroma's, dus er is voor iedereen wat wils.

De Grow Your Own Collection is helemaal gloedje nieuw op de markt. Het is zo nieuw dat we nog niet eens de tijd hebben gehad om de beschrijvingen te maken voor alle strains, maar de eerste 4 zijn klaar, dus lees snel door!

DOUBLE ALIEN 18

Double Alien 18 is gecreëerd door het kruisen van OG#18 met de Martian Mean Green, waarna het resultaat wederom is gekruist met OG#18. Ze is een 60/40 indica dominante strain met grote toppen, een hoge opbrengst en een high waar je steil van achterover slaat.

Bekijk Double Alien 18

LEMON WALKER

Zoals de naam al suggereert, is Lemon Walker een kruising tussen Lemon Skunk en Skywalker Kush. Dit resulteerde in een strain van topklasse, die eenvoudig te kweken is, een aantal zeer krachtige effecten opwekt en een scherpe citrus smaak en aroma bevat die wordt opgevolgd door aardse ondertonen.

Bekijk Lemon Walker

R.K.S.

R.K.S. is een Sativa dominante krachtpatser die werd gecreëerd door het combineren van Afghani, Colombian en Thai genen. Ze wekt een langdurige, opwekkende en euforische high op, terwijl ze je verleidt met een skunky, old-school smaak.

Bekijk R.K.S.

SHARKSBREATH

Sharksbreath is het kind van Great White Shark en Jamaican Lambsbread. Ze produceert verschrikkelijk veel hars en wekt een onmiskenbaar krachtige en langdurige Indica high op, die geweldig is om bij te ontspannen aan het einde van de dag.

Bekijk Sharksbreath

Dit zijn slechts vier van de initiële 11 soorten uit deze zadenlijn en we raden je aan om je hierin te verdiepen. Tot nu toe zijn we erg onder de indruk en we hopen dat jij dat ook bent. De resterende strains zullen de komende dagen worden toegevoegd aan onze website.

OVER DNA GENETICS

Voor diegenen onder jullie die nog nooit van DNA Genetics hebben gehoord: Ze zijn een in Nederland gebaseerde zadenbank, van Amerikaanse afkomst, en hun reputatie voor het produceren van all-star cannabis soorten neemt in rap tempo toe. Sinds de oprichting 8 jaar geleden, hebben ze de cannabis gemeenschap veroverd, waarbij ze meer dan 50 prijzen in de wacht sleepten! Hun nieuwe "Grow Your Own Collection" ziet eruit alsof deze de trend gaat volgen en zal de zaken naar een heel nieuw niveau tillen.

Bekijk de cannabis zaden van DNA Genetics.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken