Blog
International Cannabis Awards 2024 — Zamnesia Pakt De Overwinning!
2 min

International Cannabis Awards 2024 — Zamnesia Pakt De Overwinning!

2 min

Op 13 maart 2024 was het zover: de prestigieuze International Cannabis Awards werden uitgereikt in Barcelona. Dit evenement staat bekend als de Oscars van de cannabiswereld en dat is niet voor niets. Met zoveel felbegeerde prijzen konden we bij Zamnesia natuurlijk niet achterblijven en moesten we wel meedoen. Lees hier alles over onze prestaties!

De International Cannabis Awards (ICA) staan ook wel bekend als de Oscars van de cannabiswereld. Dit jaar vond het evenement plaats op 13 maart in het historische La Llotja de Mar, ook bekend als Llotja de Barcelona. Vertegenwoordigers van de meest toonaangevende cannabisbedrijven ter wereld kwamen hier bijeen om te ontdekken of zij de felbegeerde prijs in hun categorie mee naar huis konden nemen. Zoals je misschien al weet, was Zamnesia ook genomineerd! Daarom brengen we je graag op de hoogte van de resultaten van deze prestigieuze ceremonie.

Wat zijn de International Cannabis Awards?

Wat Zijn De International Cannabis Awards?

Je weet nu wat het evenement inhoudt, maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk voor de cannabisindustrie? De International Cannabis Awards zijn ontstaan in Californië en bedacht door Dani Walton, een zeer ervaren en gerespecteerde cannabisondernemer. De awards zijn bedoeld om leiders en innovatieve figuren in onze branche te eren. De ceremonie, die in samenwerking met grote Europese bedrijven als Planta Sur en BBG Projects wordt georganiseerd, is een van de grootste mediagebeurtenissen in de cannabisindustrie en alle belangrijke spelers maken er hun opwachting.

Dit jaar vond het evenement plaats in La Llotja de Mar en uiteraard waren veel professionals uit de industrie en liefhebbers van wiet aanwezig. Het was een hele gebeurtenis, met een unieke groene loper, hoofd- en interviewpodia en een feestelijk diner met drankjes. Kortom, dit was een cannabisfeest dat niemand wilde missen. Via de livestream konden mensen die niet aanwezig waren de festiviteiten toch volgen!

Categorieën & prijzen

Categorieën & Prijzen

Wat staat er precies op het spel? Er zijn prijzen te winnen in veel verschillende categorieën, waaronder Best Nutrient, Best Seed Bank, Best Strains en Best Concentrate, om er maar een paar te noemen. Maar wie bepaalt wie de hoofdprijs mee naar huis neemt? Naast dat een jury van verschillende Amerikaanse en Europese experts van enkele categorieën de winnaars koos, kon ook het publiek een stem uitbrengen! In de maanden voor het evenement bezochten veel cannabisfans de website van de ICA om op hun favorieten te stemmen.

Hier is een overzicht van de categorieën Cannabis & Concentraten: 
Outdoor Strain
Indoor Strain
Greenhouse Strain
Autoflowering Strain
Solvent - BHO
Solventless - Rosin
Solventless - Hash

 

De andere categorieën zijn als volgt:
Best Nutrient
Best Lighting Company
Best Rolling Paper
Best Portable Vaping Device
Best Seed Bank/Breeder
Best Ventilation Company
Best Online Seed Shop

Best Online Seed Shop 2024: Zamnesia

Best Online Seed Shop 2024: Zamnesia

Jawel, we hebben groot nieuws! Zamnesia was niet alleen genomineerd voor de Best Online Seed Shop van 2024, maar we mochten deze prijs ook nog mee naar huis nemen! Deze titel in de wacht slepen, was voor ons een enorme eer. Zo'n felbegeerde prijs ontvangen blijft tenslotte altijd bijzonder. Elke dag opnieuw streven we ernaar om hoogwaardige producten en de beste klantenservice te leveren, en deze prijs is daar een prachtige kroon op. Maar natuurlijk doen we dit niet alleen. Voor deze geweldige overwinning zijn onze trouwe klanten verantwoordelijk en we zijn jullie dan ook ongelooflijk dankbaar!

Maar prijs of geen prijs; ons harde werk houdt natuurlijk niet op. We zijn natuurlijk nog lang niet klaar. De waardering is fantastisch, maar motiveert ons ook om de beste in ons vakgebied te blijven. Dat wil echter niet zeggen dat we niet hebben gejuicht toen onze naam viel. Geloof maar dat we hebben gefeest en samen met Zammi Barcelona op zijn kop hebben gezet. En uiteraard zijn we in 2025 weer aanwezig bij de uitreiking van de International Cannabis Awards!

Seedshop

Klik hier voor reguliere, feminized en autoflower wietzaadjes van de beste zadenbanken ter wereld.

View category

Een bedankje van Zamnesia

Een Bedankje Van Zamnesia

We hebben het al gezegd, maar herhalen het nogmaals: we willen iedereen die op Zamnesia heeft gestemd als Best Online Seed Shop 2024 ontzettend bedanken! Zonder jullie stem had het ons niet gelukt! Zoals altijd blijven we ernaar streven om dezelfde geweldige producten en service te leveren die je van ons gewend bent, al hebben we nog een paar verrassingen in petto. Maak je dus geen zorgen; we gaan nergens heen na deze overwinning! Wil je weten hoe de Best Online Seed Shop 2024 eruitziet? Bezoek dan nu de webshop van Zamnesia en neem een kijkje!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Nieuws Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken