Blog
K. Haring: Iconische Kunst Gecombineerd Met Hoogwaardig Glaswerk
3 min

K. Haring: Iconische Kunst Gecombineerd Met Hoogwaardig Glaswerk

3 min

Hoewel het leven van Keith Haring tragisch kort was, is zijn invloed op de kunstwereld nog steeds voelbaar. Met levendige ontwerpen en felle kleuren zijn er maar weinig kunstenaars die deze kenmerkende stijl evenaren. En hoe kun je zijn leven en kunst beter eren dan met officieel gelicenseerd K. Haring-glaswerk?

De iconische en revolutionaire kunststijl van Keith Haring is onmiddellijk herkenbaar, en niet alleen in de kunstgemeenschap. Met een combi van New Yorkse straatcultuur en popart, is zijn nalatenschap nu in huis te halen dankzij de exclusieve K. Haring Glass Collection. Maar dit is niet simpelweg geld verdienen met zijn geniale kunst; verre van dat. Samengesteld en ontworpen door Higher Standards, houdt het de geest van Haring in leven door een heel nieuw publiek kennis met zijn werk te laten maken.

Laten we eens kijken waar deze collectie precies uit bestaat.

Introductie van K. Haring

Introductie van K. Haring

De K. Haring Glass Collection bestaat uit draagbare en desktop producten met opvallende ontwerpen en uitstekende functionaliteit. Het officieel gelicenseerd glaswerk biedt elke keer weer een geweldige rookervaring. Als een perfecte manier om het leven en werk van Keith Haring te eren, is elk stuk zorgvuldig door Higher Standards gemaakt. Van de iconische kunst op elk product tot de hoogwaardige luxe doos waarin ze zitten, niets wordt aan het toeval overgelaten om je een eersteklas ervaring te bieden.

Waarom zou je voor de K. Haring Glass Collection moeten kiezen?

Waarom zou je voor de K. Haring Glass Collection moeten kiezen?

Het lijdt geen twijfel dat de markt voor glaswerk en cannabis accessoires overspoeld raakt. Maar de K. Haring Glass Collection onderscheidt zich niet alleen met unieke hedendaagse kunstontwerpen; elk stuk is ook gemaakt van resistent borosilicaatglas. Daarmee zijn dit robuuste producten die prima tegen een stootje kunnen.

Van lepelpijpen tot glazen bubblers, er is een product voor iedere cannabis fan. Het mooie van K. Haring is dat je geen hoogstaande kunstsnob hoeft te zijn om van zijn producten te genieten. De kunst is toegankelijk, gedurfd en nog steeds even aantrekkelijk als toen het voor het eerst werd onthuld. Dat wil echter niet zeggen dat deze producten niet het gespreksonderwerp van je rooksessies zullen zijn.

Met de unieke, onmiskenbare kunst van Keith Haring is elk product zowel een verzamelobject als een betoverend rookaccessoire.

Gerelateerd artikel

Borosilicaatglas: Een Uitstekende Keuze Voor Glazen Bongs

De K. Haring Glass Collection is nu verkrijgbaar bij Zamnesia

De K. Haring Glass Collection is nu verkrijgbaar bij Zamnesia

Zonder verder oponthoud: hieronder vind je enkele toonaangevende K. Haring-producten die je bij Zamnesia kunt bestellen. Ieder product is voor een ander soort roker, maar altijd prominent voorzien van Harings kunst. Bovendien zijn alle producten van topkwaliteit.

Glazen Spoon

Met zijn ongeëvenaarde draagbaarheid is de Glazen Spoon een rookapparaat dat om de juiste redenen in het oog springt. Gemaakt van stevig borosilicaatglas, biedt deze duurzame en lichte pijp een toegankelijke en moeiteloze rookervaring. Met een grote bowl is er voldoende ruimte voor je fijngemalen kruid. Compleet met een plat mondstuk, breedgerande basis, een superieure luchtstroom en een comfortabele grip zorgt deze pijp voor een ontspannen rookervaring.

De hals en basis zijn versierd met handgemaakte (en hittebestendige) kunst van Keith Haring, waardoor de pijp een kleurrijke uitstraling krijgt.

Glazen Taster

Met zijn cilindrische ontwerp is de Glazen Taster een ander hooggewaardeerd draagbaar rookapparaat van de K. Haring Glass Collection. Met zijn 8,4cm past hij moeiteloos in de hand en is hij de perfecte metgezel van zakformaat. Een simpele draai is alles wat nodig is om de Glazen Taster te ontketenen. Doe je fijngemalen toppen erin, steek hem aan, en je kunt gemakkelijk roken wanneer je maar wilt!

Het borosilicaatglas is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Een eenvoudige, snelle schoonmaakbeurt na elke rooksessie houdt de Glazen Taster zo goed als nieuw. En met het handelsmerk van K. Haring, is deze pijp het meer dan waard om brandschoon te houden.

Glazen Bubbler

De Glazen Bubbler overbrugt de kloof tussen draagbaarheid en vaste rookoplossingen. Met afmetingen van 14,7 × 14,7 × 16,5cm is hij groter dan de eerder genoemde apparaten, maar daar is een goede reden voor. Met een percolator met 8 sleuven en een vaste bowl en downstem, heeft de Glazen Bubbler alles wat je nodig hebt voor koele en zachte rook. Vul de kamer met water, vul de bowl, steek hem aan, en neem een trek. Veel gemakkelijker dan dit wordt het niet!

Je zult op de hals die naar het mondstuk leidt en op de onderkant van de brede voet opvallende kunst aantreffen. Perfect om te bewonderen tussen je trekjes door.

Concentrate Rig

Terwijl de andere genoemde apparaten gericht zijn op kruiden, is de Concentrate Rig geschikt voor resin, oliën en allerlei soorten extracten. Met afmetingen van 10,8 × 8,4 × 23,9cm is deze stevige pijp van borosilicaatglas de moderne belichaming van K. Harings ontwerpen. Zo heeft de Concentrate Rig extra functies die zowel nieuwkomers als gevorderden aanspreken. Binnenin de pijp vind je bijvoorbeeld een turbine percolator met cycloon-werking om je trekjes te koelen voor nog zachtere rook!

Deze rig is eenvoudig in gebruik, heeft ingebouwde spatbescherming, een 90 graden downstem, en een UFO-achtige carb cap om je volledige controle te geven over de luchtstroom. Geniet van de blauwe kunst van K. Haring op de Concentrate Rig en maak indruk op al je vrienden.

Bekijk vandaag nog het volledige K. Haring-assortiment

Ben je benieuwd wat K. Haring allemaal te bieden heeft? Als we je interesse hebben gewekt, hoef je niet ver te zoeken. De K. Haring-producten zijn namelijk nu te koop in de Zamnesia Headshop. Dus haal die creativiteit maar naar boven en kies het apparaat dat bij jou past.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken