Blog
Prijsvraag: Win 5 Royal Queen Seeds Autoflowering Packs!
0 min

Prijsvraag: Win 5 Royal Queen Seeds Autoflowering Packs!

0 min

Drie gelukkige winnaars ontvangen elk 5 Royal Queen Seeds Autoflowering Packs - elke soort naar keuze! Lees snel verder om uit te vinden hoe je meedoet.

Deze week, zoeken we naar de meest creatieve afbeelding met als thema: Marihuana. Alles is geoorloofd, of het nu een bizarre fotoshop, een schilderij, een strip, een foto of een combinatie van alles is. Drie regels: Het moet jouw eigen creatie zijn (stuur niet het kunstwerk van een ander in!), maximaal een inzending per gebruiker en het moet over cannabis gaan. Het is tijd om creatief na te denken….

Elk van de drie winnaars ontvangt 5 pakjes met 3 zaadjes uit de Royal Queen Seeds Autoflowering selectie, naar keuze.

Zo doe je mee met de prijsvraag:

1. Like, Tweet en deel deze prijsvraag!

2. Upload je afbeelding hieronder in het reactie gedeelte. De drie meest creatieve inzendingen zullen over een week worden geselecteerd, op vrijdag 7 maart.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Nieuws Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken