Blog
Opbergcontainer CVault
3 min

Product Beoordeling: CVault

3 min

De CVault is een cannabis opberg oplossing die beweert "de slimste container voor uitharden en opbergen ter wereld" te zijn. Dus hoog tijd om te ontdekken of deze beweringen waar zijn.

Als het gaat om het bewaren van wiet, zullen veel mensen gewoon een ziplock zakje pakken. Het vacuümeren van je wiet of het bewaren in een hersluitbare glazen pot heeft de voorkeur, maar ook deze methoden hebben zo hun nadelen. Er zijn methoden die veel meer betrouwbaar en zorgvuldiger zijn als je je cannabis in perfecte staat wil houden. Deze komen in de vorm van gespecialiseerde containers, speciaal gemaakt om je wiet net zo vers te houden als de dag dat je het erin stopte. Een zo'n oplossing is de CVault.

De CVault beweert dat het je wiet niet alleen veilig houdt, dankzij het lichtdichte en luchtdichte ontwerp, maar het houdt ook de luchtvochtigheid op een perfect niveau, waardoor de kwaliteit niet achteruitgaat. Dit gebeurt via een atmosferische 62% two-way humidity control pack, waardoor dit een stap verder gaat dan conventionele methoden.

Cvault Bekijk CVault

Laten we dit handige, kleine opbergapparaat eens beter bekijken en ontdekken of het mijn tests doorstond:

BOUWKWALITEIT

Kwaliteit CVault

Laten we eens beginnen met het bekijken van de daadwerkelijke container zelf. De CVault is verkrijgbaar in diverse maten en gemaakt van roestvrij staal, waardoor het extreem duurzaam, lichtdicht en eenvoudig schoon/steriel te houden is. Het deksel wordt op zijn plaats gehouden door drie gelijk verdeelde, sterke klemmen en de onderkant is voorzien van een siliconen rand. Deze combinatie houdt de CVault geur- en lichtdicht. De onderkant van het deksel heeft ook een ingebouwde pouch slot, waarmee verzekerd wordt dat het humidity pack niet in contact komt met je marihuana.

Een verpakking bevat een CVault, een humidity pack en een instructiehandleiding.

Ik ontving een CVault van groot formaat, bedoeld voor een kleine, persoonlijke voorraad. In dit formaat is de CVault eenvoudig en discreet op te bergen en mee te nemen. Hij is ook verkrijgbaar in een veel grotere maat met inhoud van 2 liter, bedoeld voor het bewaren en uitharden van een hele oogst.

De 62% two-way humidity control pack, die geleverd wordt met de CVault, is ideaal voor het behouden van de kwaliteit van de meeste kruiden, hoewel tabak meestal een hogere luchtvochtigheid nodig heeft. De tweerichtingsfunctie zorgt ervoor dat vocht uit de lucht wordt gefilterd, maar het vervangt het ook indien nodig, waardoor het niveau op een ideale 62% blijft hangen. Elk humidity pack gaat 60-90 dagen mee.

DE TEST

CVault Testen

Om te zien hoe effectief de CVault nu echt is, heb ik het getest met wat wiet die, eerlijk gezegd, zijn beste tijd al had gehad. Ik heb wat van deze wiet in de CVault gestopt met een two-way humidity pack, ook stopte ik wat in een CVault zonder humidity pack en ik stopte wat in een standaard zip zakje. Vervolgens plaatste ik alledrie op een donkere, koele plaats.

Na een paar weken kwam ik terug om de wiet te controleren. De wiet die ik had bewaard in de CVault met humidity pack was in kwaliteit verbeterd! Het lijkt erop dat het vermogen van de humidity pack, waarmee een consistente RH van 62% wordt behouden, wat leven in de wiet heeft geblazen, waardoor het minder droog was en prettiger kon worden gevaporiseerd. De wiet uit de CVault zonder humidity pack was niet echt opvallend veranderd, wat getuigt van het vermogen van de container om zowel luchtdicht als lichtdicht te zijn. De wiet in het ziplock zakje was veel, veel erger.

Gerelateerd artikel

Hoe Houd Je Je Wiet Extra Vers Met Boveda?

Dus mijn conclusie uit deze, vrij primitieve, test is dat de CVault zeker een verschil maakt. Het kan de huidige staat van je wiet behouden en zelfs verbeteren als het humidity pack wordt gebruikt, waardoor deze op die ideale luchtvochtigheid van 62% wordt bewaard. Met wat zorg kan de CVault dus zelfs worden gebruikt als container om uit te harden voor kleine hoeveelheden wiet. Je moet er dan wel voor zorgen elke dag de lucht te verversen, zodat het proces niet stopt.

PRIJS

Prijs Cvault

De CVault varieert in prijs van €21,95-€129,95 afhankelijk van de maat, waardoor het een heel betaalbaar hulpmiddel is, zeker als je de voordelen inzake het behouden van de luchtvochtigheid overweegt en de algemene, solide bouwkwaliteit. Het is echter wel meer een investering voor de lange termijn. Personen, die hun wiet niet vaak bewaren, zullen waarschijnlijk de voordelen niet waarderen, in verhouding tot de aanschafprijs.

CONCLUSIE

Cannabis Bewaren CVault

Ik heb de CVault nu een paar weken gebruikt en ik twijfel absoluut niet aan het vermogen om de kwaliteit van mijn wiet langdurig te behouden. Iedereen die een persoonlijke voorraad heeft, zal waarschijnlijk het verschil opmerken, zeker als er nu slechts zakjes worden gebruikt. Mijn enige probleem met de CVault is het gemak waarmee het humidity pak kan worden ingeschoven in de sleuf in het deksel. Het is best klein, waardoor het inschuiven wat gepeuter vereist. Maar dit is echt een klein probleem en ik heb het alleen vermeld omdat ik ook specifiek ergens over wilde klagen. Het verandert een klusje van een seconde in een klusje van tien seconden. Het lipje verzekert dat de pack op zijn plaats blijft.

Gerelateerd artikel

De Beste Manieren Om Je Wiet Te Bewaren En Vers Te Houden

Over het algemeen komen de bouwkwaliteiten en kenmerken van de CVault samen om een uitmuntende opbergoplossing te maken voor je wiet. Het is lucht-, geur- en lichtdicht en houdt je wiet op een ideale luchtvochtigheid, waarmee wordt verzekerd dat de kwaliteit van je wiet zo lang mogelijk behouden blijft; wat heb je nog meer te wensen als het gaat om een cannabis container?

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken