Blog
Top 10 Voorgedraaide Joints In Amsterdam
4 min

Top 10 Voorgedraaide Joints In Amsterdam

4 min

Voorgerolde joints zijn een snelle en makkelijke manier om high te worden. Deze 10 coffeeshops zijn op dat gebied de beste van Amsterdam. Dankzij de kalmerende vibe en interessante locatie van elke shop ervaar je hier de ultieme ontspanning van eersteklas voorgerolde joints.

Amsterdam is het cannabis-mekka van Europa. In de Amsterdamse straten vind je honderden coffeeshops. Een van de meest gebruikelijke manieren om in deze zaken te genieten van marihuana, is met een voorgedraaide joint.

Geen nood als je niet weet hoe je moet rollen of als het niet lukt wanneer je high bent! Wij hebben de oplossing voor je. Hieronder vind je de 10 beste coffeeshops voor de aanschaf van voorgedraaide joints. De lijst is gebaseerd op de Amsterdam Coffeeshop Awards.

AMSTERDAM COFFEESHOP AWARDS — BESTE VOORGEDRAAIDE JOINTS

Het was niet een handjevol elite rokers dat de beste coffeeshops uitkoos voor het roken van voorgedraaide joints. Er zijn namelijk maar liefst 54.000 stemmen uitgebracht, afkomstig uit 50 landen van over de hele wereld. Deze stemmers hebben de winnaars van de Amsterdam Coffeeshop Awards 2019–2020 bepaald. In diverse categorieën zijn prijzen verdeeld, waaronder de beste locaties voor voorgedraaide joints.

VOORDELEN VAN VOORGEDRAAIDE JOINTS

VOORDELEN VAN VOORGEDRAAIDE JOINTS

Dankzij voorgedraaide joints is het roken van wiet veel toegankelijker. Je hoeft geen vloeipapier aan te schaffen en geen wiet te vermalen en te rollen. Bovendien is het de beste optie voor mensen die zelf niet kunnen draaien.

Voorgedraaide joints zijn grote exemplaren en het duurt vaak wel even voordat ze zijn opgebrand. Ze zijn daarmee geweldig om met vrienden te delen onder het genot van diepe gesprekken. Of als je alleen bent, om volledig op te gaan in de ervaring.

Als je te high bent om te rollen, is het natuurlijk altijd nog mogelijk een jointroller te gebruiken. Je kunt ook voorgedraaide cones vullen met je eigen toppen. Dat is makkelijker dan een joint rollen vanuit het niets, maar dit vergt tevens de nodige oefening. In dergelijke situaties is de beste optie de aanschaf van een goed gevuld en deskundig vervaardigd, voorgerold exemplaar.

Cones

bekijk Cones

TOP 10 COFFEESHOPS VOOR VOORGEDRAAIDE JOINTS

Zie hier de top 10 coffeeshops die je van roll-ups voorzien. Alle genoemde shops bieden meerdere cannabis strains in de vorm van voorgedraaide joints. Er is dus altijd iets bij van jouw gading.

GREEN HOUSE COFFEESHOP

GREEN HOUSE COFFEESHOP

De legendarische Green House Seed Co. initieerde de Green House Coffeeshop. Arjan Roskam van de beroemde "Strain Hunters" richtte het bedrijf op. Green House Coffeeshop biedt een rustige, fijne ambiance en hoogwaardige toppen. Dankzij de beperkte verlichting, is de sfeer ontspannen. Interessante foto’s versieren daarbij de wanden van de shop. Er is ook een zitje buiten waar je ‘s zomers lekker van de zon kunt genieten. Wat betreft voorgedraaide joints, heb je hier volop keuze: Indica Mix, Amnesia Hash, Blonde Polm, Cheese, Super Lemon Haze en Indica Pure.

COFFEESHOP AMSTERDAM

COFFEESHOP AMSTERDAM

Coffeeshop Amsterdam is een gedistingeerde en geavanceerde zaak. Het voelt alsof je een echte koffieboetiek betreedt. Het verschil is dat ze hier fantastische wiet verkopen. De balken in het plafond, bungelende, ouderwetse lampen en het houten meubilair zorgen voor een verfijnde vibe. Deze shop komt niet in de buurt van andere, duistere en naargeestige zaken. Er is genoeg plaats om te zitten en volop keuze uit diverse cannabissoorten.

Geniet van een van de gevierde live-evenementen met een vette voorgedraaide cone. Kies uit de strain-selectie die onder andere Super Silver Haze, Strawberry Gorilla en Jack Herer bevat. Als je zin hebt in hasj, dan vind je hier Waterworks, Tbizla en Marco.

BOEREJONGENS

BOEREJONGENS

Boerejongens pioniert al sinds 2007 met hoogwaardige cannabis in Amsterdam. Elk personeelslid ondergaat een training, zodat iedereen die er werkt een echte cannabiskenner is. Als je vragen hebt over cannabinoïde-profielen, terpenen en algemene effecten, vraag het dan gewoon! Het bedrijf heeft een connectie met Amsterdam Genetics. Dat is een bekende zadenbank die soorten als Banana Kush en Green Magic CBD heeft ontwikkeld.

Boerejongens Centrum — een van de vier coffeeshops — is gevestigd in het hart van de stad. Het moderne design kenmerkt zich door grote ramen, gouden armaturen en marmeren vloeren. Bekijk het menu en probeer de voorgedraaide joints met Big Buddha Cheese, Milkshake Kush, Amnesia en Green Magic.

Gerelateerd artikel

Coffeeshop Info Centre

TWEEDE KAMER

TWEEDE KAMER

Ook Tweede Kamer is een coffeeshop die klasse uitstraalt. De houten armaturen, rustieke verlichting en lage tafels creëren een prettige vibe. Dankzij veel natuurlijk licht blijft je brein actief en val je niet zomaar in een diepe slaap, aangedreven door indica. Bij de bar vind je ingebouwde menu’s. Ook serveert de coffeeshop verse koffie en heerlijke edibles.

Probeer ook bij Tweede Kamer de krachtige voorgedraaide joints. Deze zaak heeft een connectie met Amsterdam Genetics. Je mag er dus op rekenen dat het product van de hoogste kwaliteit is. Kies uit cannabis strains als Strawberry Gorilla en Super Silver Haze. Het assortiment hasj bevat onder andere Waterworks en Maroc.

COFFEESHOP DNA

COFFEESHOP DNA

Coffeeshop DNA is gevestigd in het zuiden van de stad. Het menu verandert regelmatig en wekelijks is er een update van de selectie indica, sativa, hasj en spacecakes.

Coffeeshop DNA is open tot 1 uur ‘s nachts. Hier kun je dus terecht als je ’s avonds laat nog wilt paffen. Vol trots presenteert de coffeeshop een uitgebreide selectie voorgedraaide joints. Verwen je cannabinoïde-receptoren met Amnesia, Maroc, White Widow, Marocain Gold, Amnesia Haze of White Choco.

420 CAFE

420 CAFE

420 Café is een gezellige zaak met zachte, schemerige verlichting, veel kunst en een lange houten bar. De kleine ruimte beschikt over een fraai uitzicht op de bruisende straten buiten. Op tv-schermen zie je ontspannende beelden van de oceaan. De meeste coffeeshops worden geroemd vanwege hun exclusieve cannabis, maar hier is de koffie ook fenomenaal. Probeer deze absoluut!

Hier is het mogelijk aan een drankje te nippen en grote voorgedraaide joints te roken. Je vindt er mengsels zonder naam van hasj en tabak, cannabis met tabak of pure cannabis. Aan jou de keus.

ABRAXAS

ABRAXAS

Abraxas zorgt voor een hippie-achtige vibe. De naam is doordrongen van occultisme en de website houdt zelfs de cyclus van de maan bij. Het interieur is een belevenis op zich. Bouwers hebben de muren geformeerd uit natuurlijke materialen, zoals hout, steen, glas en hennep. De belangrijkste artiest heeft ook werk geschonken ter versiering. De zaak is een fusie van kunst, muziek en inspiratie. Pak er een tekenblok of een notebook bij, rook een joint en laat je creatieve sappen stromen. Abraxas is een milieuvriendelijke zaak die hergebruik wil stimuleren om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen.

Het menu bevat voorgedraaide joints met tabak en cannabissoorten als Hawaiian Haze, Haze, Cheese, Purple Haze en White Widow. Ben je op zoek naar pure wiet, probeer dan de Pure Haze en Pure White Widow-joints. Voor de liefhebbers van hasj is er Super Pollum en Ketama.

Gerelateerd artikel

De Beste Manieren Om Een Gedraaide Joint Vers Te Houden En Te Bewaren

BARNEY'S COFFEESHOP

BARNEY'S COFFEESHOP

De zadenbank Barney's Farm riep Barney's Coffeeshop in het leven en creëerde daarmee een comfortabele zaak voor rokers. Hier is het mogelijk te genieten van superbe genen. Het is een unieke ruimte die is gevestigd in een 500 jaar oud monumentaal pand. Bij elk bezoek proef je de geschiedenis van de stad. De vibe en producten zijn zo goed, dat de vestiging meerdere High Times Cups heeft gewonnen.

Geniet van de pure joints van Barney's met soorten als Blue Cheese, Liberty Haze en Tangerine Dream. De coffeeshop biedt ook dezelfde cultivars gecombineerd met tabak.

AMNESIA

AMNESIA

Amnesia heeft een strakke, barachtige vibe. De krachtige ledverlichting en het contrasterende zwarte meubilair maken dat de zaak eruitziet als een nachtclub. De bar is paars aangekleed en heeft grote spiegels die de ruimte groter doen lijken. Als je geluk hebt en in de zomermaanden in Amsterdam bent, geniet dan op de bankjes buiten van je voorgedraaide joint.

Trakteer je ogen op een indrukwekkend menu en kijk zeker eens bij de voorgedraaide joints. Je vindt er onder andere pure en gemengde versies van Amnesia, Liberty en Strawberry Zkittlez.

HET BALLONNETJE

HET BALLONNETJE

Het Ballonnetje is een fantastische aanvulling op een tour door Amsterdam. Deze shop heeft zijn deuren in 1978 geopend. Daarmee is het een van de oudste coffeeshops van de stad. De zaak bevindt zich tegenover de Universiteit van Amsterdam. Veel Amsterdammers prijzen de coffeeshop. Dat is een goed teken; het wijst op uitstekende service en hoogwaardige toppen. Na een rooksessie verwen je je droge mond met een van de heerlijke theesoorten.

Het Ballonnetje heeft diverse voorgedraaide joints op het menu staan. Kies uit Thai, Hash Champagne, Hash Blonde Maroc, G13, Shoreline, Gucci en Super Orange Glue.

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Nieuws Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken