Green Magic (Amsterdam genetics) feminized

(1)

Toen Amsterdam genetics hun nieuwe Green Magic introduceerde, duurde het niet lang voordat deze indica een groot aantal enthousiaste aanhangers in de coffeeshops van Amsterdam kreeg. Geen verrassing, gezien deze fantastische kruising indruk maakt met een prachtige mix van smaken, evenals een intense en zeer ontspannende indica buzz en een aantal goede kweekeigenschappen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Green Magic: Uitstekende Indica Met Geweldige Smaak & Effect

Om hun Green Magic te maken, namen de kwekers van Amsterdam genetics een Green Manalishi en koppelden haar met een White Choco. Het resultaat is een prachtige afgeronde Indica-dominante kruising die uitblinkt met een hele hoop mooie kwaliteiten. Op het vlak van kweken, heeft ze een goede groeiende kracht en levert ze een respectabele opbrengst. Rokers zullen van haar uitstekende smaakprofiel en haar zeer krachtige en plezierige smoke houden.

Green Magic heeft haar naam gekregen vanwege haar prachtige lichtgroene bloemen die ze trots zal laten zien als ze groeit. De plant zelf, wanneer je haar binnen kweekt, zal normaal gesproken een hoogte bereiken tussen 100-150cm, waardoor ze een goede keuze is voor bijna elke tent of kas. Buitenshuis wordt ze een beetje groter en kan ze tot 250 cm hoog worden. Haar stevig gepakte toppen zijn geladen met een overvloed aan zeer aromatische trichomen, waardoor de plant een prachtige intensieve zoete geur heeft. Met een bloeitijd van slechts 8-9 weken zal ze niet te veel geduld van je eisen wanneer je haar kweekt. Binnen, in een typische setting onder een 600W lamp, kun je uitkijken naar goede rendementen van maximaal 550g/m² in optimale omstandigheden. Als je haar buitenshuis kweekt, kan ze maximaal 500g per plant opleveren.

De intensieve geur van haar bloemen is mogelijk al een hint bij het roken. Green Magic is een uiterst bevredigende ervaring. Rook haar en geniet van een heerlijke zoete smaak die dankzij haar White Choco-ouder een fantastische chocolade toon heeft. Je kunt ook een aantal subtiele pittige tonen proeven en een fijne sprenkeling van mint die deze zeer smakelijke ervaring afrondt. Hoewel ze een indica/sativa kruising is, is haar effect duidelijk aan de indica kant. Ze zorgt voor een krachtige en zeer ontspannende body buzz die lang kan duren. Haar smoke is krachtig genoeg, ze is een geweldige relax smoke waarvan je misschien beter ’s nachts kunt genieten. Ze heeft ook een goed medicinaal potentieel en kan een goede plant zijn om te kweken als je eersteklas medicijnen nodig hebt die je kunnen helpen bij het verlichten van pijn, slapeloosheid of eetstoornissen.

Green Magic van Amsterdam genetics is een afgeronde indica die niet teleur zal stellen hoe je ook naar haar kijkt. Ze levert alles wat je zou verwachten van een eersteklas indica, van haar overheerlijke smaak tot haar zeer ontspannende indica high.

Green Magic (Amsterdam genetics) feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders Green Manalishi x White Choco
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 19%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 15.8
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 450-500 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  21/Sep/2021

  Good indica
  Nice buzz, very happy with how it grew

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Green Magic (Amsterdam genetics) feminized
Green Magic (Amsterdam genetics) feminized