Blog
Coffeeshop Info Centre
2 min

Coffeeshop Info Centre

2 min

Boerejongens, een coffeeshop met stijl. Zowel Amsterdammers als toeristen komen er graag. Binnenkort openen ze een vierde filiaal en het Coffeeshop Infopunt. Hier wijzen ze toeristen de weg in de Amsterdamse coffeeshop scene. Dat zorgt voor meer veiligheid en plezier.

Bezoek je Amsterdam vanwege de coffeeshops? Bezoek er dan zoveel je maar kunt! Ze zijn er in alle soorten en maten, van rustig rustiek tot rommelig rumoerig en van gezellig en knus tot ware paleiszalen. En al deze gelegenheden bieden voor elk wat wils, verschillende smaken, uitstralingen en schoonheden. De coffeeshops van Amsterdam hebben nooit een officiële legale status gehad. Maar zolang ze zich aan bepaalde richtlijnen houden, worden ze met rust gelaten door de politie.

Het aantal coffeeshops is de afgelopen jaren flink geslonken. Toch zijn er verspreid over de stad een paar concurrerende coffeeshops de dans ontsprongen. Het is dan ook knap lastig om er een te vinden die je bevalt. De cannabisindustrie begint wereldwijd serieuze vormen aan te nemen. Veel Nederlandse zadenbedrijven stellen tegenwoordig hoge eisen aan de kwaliteit. En dat verwachten ze ook van de coffeeshops die hun producten verkopen.

Gerelateerd artikel

Zamnesia’s Bezoek Aan Amsterdamse Coffeeshops

BOEREJONGENS

Boerejongens is een coffeeshop die aan hoge eisen voldoet. Het filiaal in het centrum van Amsterdam ligt op een steenworp afstand van De Wallen. Het interieur is schitterend vorm gegeven. Het doet een beetje denken aan een sjieke parfumeriezaak. En de behulpzame budtenders doen meer denken aan deskundige sommeliers dan aan het doorsnee personeel van een coffeeshop. De medewerkers zijn een bron van informatie op het gebied van medicinale cannabis. Ook spreken ze meerdere talen.

Boerejongens is trots op de reputatie die ze hebben onder buitenlandse bezoekers. Elke toerist die graag coffeeshops afstruint, moet er beslist eens naartoe gaan. Maar ze zijn ook populair onder de Amsterdammers. Boerejongens is zelfs zo'n succesvolle coffeeshop dat ze binnenkort een vierde filiaal gaan openen. Waar dat komt, is nog even afwachten. Je kunt Boerejongens volgen op sociale media, dan word je op de hoogte gehouden. Kijk maar eens naar hun filiaal in Amsterdam West.

Video: Boerejongens Coffeeshop West (Amsterdam)

GRATIS ADVIES VOOR EEN FANTASTISCHE ROOKBELEVENIS

Er is nog een prachtig project dat Boerejongens gelanceerd heeft. In het hartje van de stad hebben ze een coffeeshop informatiecentrum geopend. Daar moet je beslist eens binnenwaaien als je in de stad bent. Je kunt het vinden aan de Prins Hendrikkade 10, schuin tegenover het Centraal Station. Het vriendelijke personeel brengt je hier op de hoogte van de Amsterdamse regels omtrent cannabis. Ook geven ze je advies over de beste coffeeshops die bij jouw behoeften passen. Je vindt er zelfs routebeschrijvingen naar de coffeeshops in de stad op interactieve touch-screens.

VIDEO: Boerejongens Coffeeshop Info Centre

Video id: 336859329

"WEES GEÏNFORMEERD VOORDAT JE HIGH WORDT"

Het motto van Boerejongens dat de inspiratie leverde voor dit project luidt: "wees geïnformeerd voordat je high wordt." Bezoekers kunnen op weg worden geholpen met een toegewijd informatiecentrum dat tot doel heeft mensen voor te lichten. Slechts na een bezoek kun je voortaan de valkuilen vermijden die in verband worden gebracht met het roken van Amsterdamse wiet of hasj, of het verorberen van die beroemde spacecakes.

Je kunt je nu laten adviseren op basis van je marihuana ervaring, smaak- en locatievoorkeuren. Het advies is gratis en wordt aangeboden door ervaren mensen uit de Amsterdamse coffeeshop industrie. Als je hier eerst langsgaat, kun je meer te weten komen over verantwoordelijk roken voordat je de stad induikt. Stap er binnen en heb veel plezier. Je zult dankbaar zijn dat je eerst op bezoek bent geweest in het Boerejongens Coffeeshop Infocentrum. Voor het laatste nieuws over het Amsterdamse Coffeeshop Infopunt kun je ze volgen op Instagram en Facebook.

Gerelateerd artikel

Top 10 Van Hasj In Amsterdam

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Nieuws Reizen
Zoeken in categorieën
of
Zoeken