Blog
Volg Zamnesia Op Telegram
2 min

Volg Zamnesia Op Telegram

2 min

Verbonden blijven met alles wat je waar je van houdt; of dat nu familie en vrienden, of de groenste webshop aan deze kant van het internet. Sluit je aan bij Zamnesia’s Telegramkanaal en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste wietnieuws, baanbrekende cannabisontwikkelingen en dat allemaal binnen handbereik, dan ben je op de juiste plek. We zijn nu actief op Telegram, waar Zamnesia je favoriete zaken rechtstreeks levert op je smartphone, tablet, computer of laptop.

Het beste hieraan? Telegram is volledig gratis, zonder advertenties of abbonementskosten. Zamnesia en Telegram worden misschien wel een meer iconisch duo dan Cheech & Chong, of Harold en Kumar.

WAT IS TELEGRAM?

Wat Is Telegram?

Telegram werd in 2013 gelanceerd op iOS en Android en deze berichtendienst is gericht op snelheid en veiligheid. Stel je voor dat al je favoriete berichtendiensten samengevoegd werden; het resultaat zou Telegram zijn. Intuïtief, snel en gratis te gebruiken. Tevens biedt Telegram de optie om groepen te maken van meer dan 100.000 mensen, of exclusieve kanalen voor uitzendingen.

De broers Pavel en Nikolai Durov ontwikkelden Telegram en combineerden hun expterise om een open-source platform te ontwikkelen. Daarbij staan veiligheid, betrouwbaarheid en netwerkoptimalisatie centraal. Pavel’s financiële ondersteuning en Nikolai’s technologische input vulden elkaar perfect aan. Sinds de lancering in 2013 hebben zich meer dan 200 miljoen actieve maandelijkse gebruikers aangesloten op het platform.

Telegram is gericht op individuën en bedrijven. Het integreert een aantal functies waar beide gebruikers baat bij hebben. Het aanmaken van familiegroepen met je eigen unieke stickers en het delen van bestanden zal die bijzondere herinneringen helpen koesteren. Bedrijven hebben toegang tot instrumenten voor moderation, supergroepen, open source bots en de mogelijkheid om onmiddellijk iets te posten voor alle leden van hun kanaal.

“Maar ik ben een fervent WhatsApp-gebruiker, waarom zou ik me aanmelden voor Telegram?”

Waarom Zamnesia Volgen Op Telegram?

Goed dat je het vraagt. In tegenstellling tot WhatsApp is Telegram een op cloud gebaseerde berichtendienst. Je hebt via elk apparaat toegang tot je berichten, of meerdere tegelijk. Bovendien kan elke gebruiker onbeperkt foto’s, video’s en bestanden tot wel 1,5GB per stuk delen. We weten wat je denkt; er zal vast wel een addertje onder het gras zitten? Telegram is 100% gratis en zal nooit vragen om aanmeldingen, of je bombarderen met advertenties. Bovendien kun je al je foto’s, video’s en bestanden in de cloud opslaan, als je deze niet op je persoonlijke apparaat wilt bewaren.

Elk telefoontje, bericht en groep wordt versleuteld met end-to-end-encryptie. Dat houdt in dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je gegevens gestolen of aan derden verkocht zullen worden. Nikolai ontwierp speciaal een uniek aangepast data protocol. Hierdoor komt er niemand bij jouw berichten, behalve jijzelf.

WAAROM ZAMNESIA VOLGEN OP TELEGRAM?

Zamnesia Telegram

Je hebt Telegram gedownload, vrienden en familie benaderd en bent dol op de mogelijkheden die het biedt, maar waarom zou je Zamnesia moeten volgen? Omdat we de marktleidende webshop van de Europese cannabissector zijn, hebben wij als eerste het laatste nieuws over producten, ontwikkelingen en marktveranderende wetgeving. Blijf verbonden via onze regelmatige updates, of geniet van onze gallerij met de meest verfijnde wietfotografie en cannabisgerelateerde memes. Laat onze passie voor wiet jouw passie worden, door Zamnesia te volgen op Telegram. Waar wacht je nog op?

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Nieuws Zamnesia
Zoeken in categorieën
of
Zoeken