Blog
Wat MDMA ons leert over liefde
1 min

Wat MDMA ons leert over liefde

1 min
Nieuws Onderzoek

MDMA is meer dan een partydrug. In de nieuwe documentaire "MDMA, The Movie" is te zien dat er een hele wereld aan mogelijkheden open ligt, die verder gaan dan de dansvloer en personen helpen die het nodig hebben.

We weten allemaal dat MDMA de liefdesdrug is. Maar voor veel recreatieve gebruikers is de ware, heilzame aard van MDMA niet bekend. Zij zien het simpelweg als een manier om te houden van de muziek en de vreemden op de dansvloer. MDMA The Movie is een documentaire waarin de diepere kant van MDMA wordt belicht en hoe deze verder gaat dan een gewone partydrug.

Volgens Emanuel Sferios, oprichter van de drugsschade beperkende organisatie DanceSafe en producent van de documentaire, schijnt "MDMA The Movie" meer licht op het therapeutisch gebruik van MDMA, hoe het levens verandert en hoe het recreatief wordt gebruikt. Dit allemaal met de hoop om veiliger en meer verantwoordelijk gebruik aan te moedigen in zowel het drugsbeleid als recreatieve gewoonten, maar ook om de ogen van het volk te openen voor de therapeutische voordelen die ze nu wellicht missen.

De video hieronder bevat de hoogtepunten van de interviews, die in de documentaire zijn uitgevoerd, waarin te zien is hoe mensen uit alle rangen en standen voordeel hebben behaald uit het gebruik van MDMA, waarbij ze een beter begrip kregen over henzelf, maar ook de mensen om hen heen. Het toont maar weer eens aan dat recreatieve drugs, wanneer correct gebruikt, een krachtig hulpmiddel kunnen zijn in het helpen van mensen. Natuurlijk kunnen deze middelen ook worden misbruikt, maar dat is ook het geval met medicijnen. Wanneer correct gebruikt, kan het levens ten goede veranderen.


Read more about
Nieuws Onderzoek
Zoeken in categorieën
of
Zoeken