Blog
Wiet legaliseren? Maar de konijnen dan!
1 min

Wiet legaliseren? Maar de konijnen dan!

1 min

De staat Utah in de VS staat op het punt medicinale marihuana te legaliseren. Het grootste argument hiertegen? Stoned konijntjes.

Dit is geen grap en ook geen satirisch artikel. Een special agent van de DEA is daadwerkelijk opgestaan voor de Senaat panel van Utah en vertelde hen dat de konijnen stoned zullen worden van het gekweekte gewas, als ze medicinale wiet legaliseren. Alleen van de gedachte zit ik hier mijn hoofd te schudden. Hoe gênant!

De "special" agent in kwestie is Matt Fairbanks, een ervaren lid van het "marihuana eradication" team van de DEA. Hij vertelde, dat hij in meerdere kweekgebieden in de bergen heeft gezien dat konijntjes een "speciale trek" hebben ontwikkeld in marihuana. Een konijn was zo onder invloed dat hij de DEA agenten volgde en weigerde angstig weg te rennen. Dit is blijkbaar reden tot serieuze zorg.

MILIEU SCHADE

Fairbanks vertelt verder nog over de schade, die illegale teelt toebrengt aan de bergachtige bosgebieden. Blijkbaar verstoort deze teelt het lokale milieu en het overmatige gebruik van pesticiden en chemische meststoffen is ook gevaarlijk. Goh. Natuurlijk is dit een symptoom van het verbod en niet van marihuana. Als tarwe illegaal zou zijn en bendes kweken dit in het bos, zouden de zorgen over het milieu dan niet hetzelfde zijn?

DENK AAN DE KINDEREN?

We vinden het geweldig dat het zover gekomen is. De DEA heeft argument na argument gebruikt om de legalisatie van cannabis te stoppen en deze zijn allemaal buiten de boot gevallen. Ze zijn zo wanhopig dat ze zich nu zorgen maken over konijntjes met couch-lock. Vergeet de kinderen, denkt er dan niemand aan de konijnen!? Wat een lachertje.

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Nieuws Wetgeving
Zoeken in categorieën
of
Zoeken