Blog
Zamnesia Seeds Show Aflevering 1: Galactic Delights
3 min

Zamnesia Seeds Show Aflevering 1: Galactic Delights

3 min

Lanceer jezelf naar de cannabis kosmos met Zamnesia's Galactic Delights. Deze selectie strains biedt buitengewone smaken en effecten waarmee je je een echte astronaut waant! Op zoek naar sterrenstof? Check dan eens naar deze lijst met strains!

Maak je klaar voor lancering!

Maak je klaar voor lancering!

Welkom bij de première van de Zamnesia Seeds Show. Voor wiet van topkwaliteit hoef je niet naar een andere dimensie af te reizen, want elke maand lanceren we een nieuwe aflevering boordevol buitengewone strains. Deze maand is het thema 'Galactic Delights'. Maak kennis met onze nieuwste buitenaardse soorten wiet!

Deze vier gloednieuwe strains zijn speciaal geselecteerd voor januari. Trek jezelf uit dat zwarte gat en begin het nieuwe jaar beter dan ooit. Laten we het aanbod van deze maand eens nader bekijken.

Een universum van wiet: de strains

We hebben een aantal absolute toppers opgenomen in onze sterrenselectie voor de maand januari. Van Cosmic Noodles tot Alien OG en nog veel meer. Duik met ons mee in deze mystieke wereld en ontdek een aantal ongelooflijke strains.

Cosmic Noodles

Cosmic Noodles

De eerste soort op onze lijst is Cosmic Noodles, een combinatie van Alien OG en Rollercoaster Haze. Naast een overvloed aan toppen word je ook getrakteerd op een heerlijk aromatische rookervaring. Deze indica dominante strain wordt binnen ongeveer 150cm groot en buiten tot wel 180cm. Cosmic Noodles heeft een bloei van maar 8 tot 9 weken, waarna je binnen rond de 550g/m² kan oogsten. Buitenkwekers kunnen rekenen op ongeveer 800g/plant. Het mysterie van Cosmic Noodles wordt pas echt ontrafeld na het drogen en curen van de wiet. Terwijl je geniet van een lekker pittige, aardse en bloemige smaak, zorgt 25% THC in een mum van tijd voor een snelwerkende, cerebrale high.

In het geval dat de fotoperiode variant niet echt je ding is, is er ook een autoflower beschikbaar. In slechts 9 tot 10 weken gaat deze van kieming tot oogst, waarbij ze zowel binnen als buiten op een bescheiden hoogte van 110cm blijft steken. Eenmaal klaar voor de oogst kun je binnen ongeveer 450g/m² verwachten en buiten wel 200g/plant. Wat de sterkte betreft, beschikt Cosmic Noodles Automatic over 21% THC.

Cosmic Noodles (Zamnesia Seeds) Feminized

(2)
Ouders: Alien OG x Roller Coaster Haze
Genetica: 60% Indica / 40% Sativa
Bloeitijd: 8-9 weken
THC: 25%
CBD: 0-1%
Bloei soort: Fotoperiode

Skywalker OG

Skywalker OG

De kracht is sterk met Skywalker OG! Deze heerlijke, aromatische strain biedt in haar smaak de perfecte mix van kruiden en dennen. Skywalker OG groeit in relatief korte tijd uit tot een plant van tussen de 80 en 130cm (binnen) en tot 200cm (buiten). Zodra ze rijp is, kun je een oogst verwachten van 600g/m² binnen en maximaal 600g/plant buiten. Met ongeveer 24% THC stuurt deze krachtige wiet je op een trippy en euforisch avontuur. Bereid je voor op een rustgevende fysieke stone. Dus of je nu met vrienden bent of geniet van een (Han) Solo rooksessie, Skywalker is je beste vriend.

Net als Cosmic Noodles bestaat er van Skywalker OG ook een autoflower die geschikt is voor telers van alle niveaus goed groeit in iedere omgeving en setting. Het duurt na het kiemen maar 10 weken voordat je een berg aan verrukkelijke toppen kan binnenhalen!

Skywalker OG (Zamnesia Seeds) Feminized

(1)
Ouders: Skywalker x OG Kush
Genetica: 70% Indica / 30% Sativa
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: 24%
CBD: 0-1%
Bloei soort: Fotoperiode

Alien OG

Alien OG

Door de legendarische Tahoe OG te combineren met Alien Kush ontstond Alien OG. Deze buitenaards lekkere soort beschikt over een verscheidenheid aan kenmerken die je zelden bij andere strains tegenkomt! De bloei van Alien OG duurt slechts 8 tot 9 weken. Deze razendsnelle fotoperiode strain heeft brede bladeren, sterke stelen en een bossig uiterlijk. De omvangrijke oogst tovert een glimlach op het gezicht van iedere teler. En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar smaak en effect! Alien OG heeft een klassieke, intense smaak boordevol citroen, dennen en een vleugje zoetigheid. Dankzij 23% THC kun je een stevige fysieke stone en zweverige effecten verwachten, heerlijke aangevuld met een cerebrale buzz die perfect is voor sociale gelegenheden.

Alien OG is al een genot om te kweken, maar Alien OG Automatic maakt het je nog makkelijker. Deze autoflower heeft maar 9 tot 10 weken nodig. Telers kunnen een ongelooflijk oogst van ongeveer 400g/m² binnen en 200g/plant buiten verwachten. Training is niet nodig en verder heeft Alien OG Automatic maar minimaal onderhoud nodig. Kortom, de droom van elke beginnende teler. Deze autoflowering versie biedt dezelfde geweldige smaken en effecten als het origineel, maar bevat iets minder THC, zo rond de 18%.

Alien OG (Zamnesia Seeds) Feminized

(5)
Ouders: Tahoe OG x Alien Kush
Genetica: 60% Indica / 40% Sativa
Bloeitijd: 8-9 weken
THC: 23%
CBD: Laag
Bloei soort: Fotoperiode

MAC 1

MAC 1

MAC 1 is het resultaat van de combi van Alien Cookies met Miracle 15. Deze knaller laat je echt versteld staan! MAC 1 is een 50% sativa 50% indica hybride die perfect is voor elke teeltomgeving en setting. Na slechts 9 tot 10 bloeiweken is MAC 1 klaar voor de oogst en levert ze binnen 550g/m² en buiten tot wel 400g/plant op. In haar smaak combineert MAC 1 citrus, fruit en romige vanille. Deze smaakexplosie geeft een geweldige kick, ongeacht de gebruiksmethode. De heldere effecten geven zowel een opbeurend als rustgevend gevoel; ideaal om te delen met vrienden of om lekker te chillen na een lange werkdag.

MAC 1 Automatic is een uitstekende optie voor zowel nieuwkomers als ervaren wietkwekers. Met deze autoflower van MAC 1 hoef je slechts 10 tot 11 weken te wachten om geweldige toppen van wiet te oogsten. Met een sterke smaak van citrus, vanille en diesel levert MAC 1 Automatic vrijwel dezelfde ervaring als het origineel, maar dan verpakt in een makkelijk te telen versie.

MAC 1 (Zamnesia Seeds) Feminized

(4)
Ouders: Alien Cookies x Miracle 15
Genetica: 50% Indica / 50% Sativa
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: 24%
CBD: 0-1%
Bloei soort: Fotoperiode

Dit is de weg naar de beste wiet

Dit is de weg naar de beste wiet

Dat waren ze dan: vier gloednieuwe spacey soorten wiet inclusief hun autoflowering tegenhangers voor de maand januari, en ver daarna! Heeft onze lijst je interesse gewekt? Zet dan koers naar de Zamnesia Seedshop, bestel je strains vandaag nog en begin met kweken.

De volgende aflevering is in februari!

Houd je vast voor het volgende avontuur in onze maandelijkse Zamnesia Seeds Show — Aflevering Twee: De Perfecte Storm... Stay tuned.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken