Glazen Bong Golden Dragon Bowl

(3)

De glazen Golden Dragon bong van Black Leaf is gemaakt van 5mm dik Pyrex en heeft een voor-koeler voor extra koeling en filtering. De geprinte gouden draak en de gouden decoraties maken deze prachtige bong een echte blikvanger. Wordt geleverd in een gedecoreerde geschenkverpakking. Inbegrepen: diffuser adapter, voor-koeler, adapter 'down-pipe' en kom. 45cm hoog en weegt 1,35 kilo.

59,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Golden Dragon Bong - Een kunstwerkje gemaakt van Pyrex

De glazen bong Golden Dragon van Black Leaf is een echte blikvanger met zijn gouden decoraties en de geprinte gouden draak. De hele buurt zal je benijden om deze fantastische bong. Hij is gemaakt van 5mm dik Pyrex en is 45cm hoog. Dit enorme kunstwerk weegt 1,35kg en de ronde waterkamer meet 28,5cm. Het heeft een carburatorgaatje (met rubberen stop). Diffuser adapter, voor-koeler, adapter 'down-pipe' en kom zijn inbegrepen. Wordt geleverd in een gedecoreerde geschenkverpakking. Sure ground verbinding van de pijp is 18,8mm en die van de kom is 14,4mm.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  11/Sep/2017

  Le Baiser mortel du Dragon
  Classe et efficace. Un peu difficile à nettoyer mais les tiges pour nettoyer les pipes de la même marque sont efficaces. Plutôt que d'acheter régulièrement plusieurs bongs moins onéreux, je ne regrette pas du tout cet achat.

  29/Dec/2014

  pouette
  Super reçu en 6jours Au top super bang !

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Glazen Bong Golden Dragon Bowl
Glazen Bong Golden Dragon Bowl