Zamnesia Red-Eye Reaper Glazen Bong Met Carb hole

Speciaal voor Zamnesia door EHLE vervaardigd. De glazen bong Red-Eye Reaper is een meesterstuk glasblaaskunst. Deze klassieke ijs-bong combineert functionaliteit en elegantie. De bong is "Made in Germany" en gemaakt van topkwaliteit borosilicaat-glas, en is 18,8mm breed in de opening. Op de zijkant prijkt het Zamnesia logo, op de basis het EHLE logo.

69,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

EHLE Red-Eye Reaper Glazen Bong: Kwaliteits-bong "Made in Germany"

EHLE heeft een sterrenstatus als een van 's werelds beste producenten van glazen bongs, waterpijpen, en rook-accessoires vervaardigd van eersteklas glas. De buitengewone bongs van EHLE zijn vervaardigd van topkwaliteit borosilicaat-glas en in kleine oplage volgens de hoogste kwaliteitseisen geproduceerd.

De Red-Eye Reaper van EHLE is een klassieke bong met een rechte pijp en is speciaal voor Zamnesia gemaakt. Er gaat 250ml vloeisof in, en de breedte van de opening is 18,8 mm. Dit is een mooi voorbeeld van een elegant maar toch functioneel ontwerp met het EHLE logo op de zeskantige basis en het Zamnesia logo op de zijkant.

Iedere bong van EHLE is nauwkeurig gecontroleerd en persoonlijk door Herr Ehle gesigneerd. Dit is werkelijk een prachtgeschenk, voor jezelf of voor iemand anders!

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zamnesia Red-Eye Reaper Glazen Bong Met Carb hole
Zamnesia Red-Eye Reaper Glazen Bong Met Carb hole