Grape Kush (Cali Connection) feminized

(1)

Her vermengen van de robuuste aard van Pre98 Bubba met de verfrissende noten van Grape Romulan leverde Grape Kush van Cali Connection op, een robuuste hybride van kwaliteit en kwantiteit. Deze feminized incarnatie is een supersnelle groeier met een bloeitijd van slechts 8 weken. Grape Kush is overwegend Sativa van aard (60/40) en heeft het beste van beide werelden in zich.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cali Connection - Grape Kush: Een kruising van Pre98 Bubba en Grape Romulan

Grape Kush van Cali Connection is een hybride die Grape Romulan vermengt met Pre98 Bubba om er één snelgroeiende, aromatische en krachtige creatie van te maken. Grape Kush is overwegend Sativa van aard en heeft het beste van beide werelden in zich.

Ze is veel sneller dan de gemiddelde Romulan, en Grape Kush groeit behoorlijk snel - ze heeft een bloeitijd van 8-9 weken. Naast haar snelle genen zijn de vrouwelijke wietzaadjes van Grape Kush volgepropt met bloemige rijkdom. Het bouquet van deze soort is gekruid met pittige ondertonen van hasj en wierook - en dit creëert een intense rookervaring.

De veerkrachtige kwaliteiten van Grape Kush kunnen worden toegeschreven aan haar Pre98 Bubba genen, haar snelle groei heeft ze meer te danken aan een 'joint venture'. Grape Kush levert binnen een korte tijdspanne een behoorlijk grote hoeveelheid toppen op. Gemiddeld produceert ze zo'n 400 g/m² hoogkwalitatieve wiet. Zo goed zelfs dat al je vrienden haar zullen willen uitproberen.

De ontluikende kweker die op zoek is naar een veerkrachtige, snelle en smaakvolle plant zal zeker dit marktgewas in handen willen krijgen.

Grape Kush (Cali Connection) feminized Product Informatie
Merk Cali Connection
Ouders Grape Romulan x Pre-98 Bubba
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    28/Jul/2021

    Good germination rate
    5 out of 6 germinated

    J. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Grape Kush (Cali Connection) feminized
Grape Kush (Cali Connection) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.