De Beste Vaporizer Kruiden Voor Je Spijsvertering

Vape Kruiden Voor Je Spijsvertering

Een gezonde spijsvertering is belangrijk voor de algemene gezondheid. Er zijn veel manieren waarmee je een gezonde spijsvertering in je lichaam kan ondersteunen en traditionele kruiden behoren tot de oudste methoden. Nu kan je gebruikmaken van je vaporizer om je spijsvertering te stimuleren met behulp van een aantal van deze traditionele kruiden.

KRUIDEN EN DE SPIJSVERTERING

Een gezonde spijsvertering verwijdert afval en gifstoffen uit je lichaam en dus is het extreem belangrijk dat je organen correct en efficiënt werken. Een goede transitie in de spijsvertering kan je gezondheid daadwerkelijk verbeteren omdat dit betekent dat je lichaam niets vasthoudt wat uiteindelijk een negatieve invloed kan hebben op je gezondheid. Gelukkig zijn er wat fantastische, natuurlijke remedies verkrijgbaar die je kunnen helpen als je problemen ervaart en daarnaast kunnen ze ook een geweldige aanvulling zijn op de mix in je vaporizer!

Volgens traditionele kruidendokters zijn er veel kruiden geschikt voor het versnellen en stimuleren van de spijsvertering en de uitscheiding. Ze helpen namelijk bij het verminderen van een opgeblazen gevoel, winderigheid en andere symptomen die veroorzaakt worden door voedselallergie of indigestie. Er zijn ook een aantal carminatieve kruiden en deze ondersteunen het lichaam bij het verdrijven van winderigheid.

DE BESTE VAPE KRUIDEN VOOR HET STIMULEREN VAN DE SPIJSVERTERING

Bij Zamnesia deinzen we er niet voor terug om je te voorzien van efficiënte alternatieven om je lichaam gezond en gelukkig te houden. Daarom hebben we een lijst samengesteld met kruiden voor je vaporizer die een gezonde spijsvertering kunnen ondersteunen.

Citroenmelisse

citroenmelisse

Naast het feit dat citroenmelisse heerlijk ruimt en smaakt, wordt aangenomen dat de kalmerende effecten helpen bij het ontspannen van de spieren en het zenuwstelsel, terwijl het ook ondersteunt bij de slaap en de bloedcirculatie. De vluchtige oliën in citroenmelisse helpen de spieren in de maag en blaas te ontspannen, waardoor het kruid ondersteunt bij krampen en winderigheid. Het is ook een choleretisch kruid en dit betekent dat het de productie van gal in de lever stimuleert, wat kan helpen bij verstopping. Maar citroenmelisse is ook een carminatief kruid, wat simpel gezegd betekent dat het je lichaam helpt om gassen te verdrijven.

Carminatieve kruiden helpen door het spijsverteringsstelsel te verwarmen en de snelheid en effectiviteit van de spijsvertering te verhogen. In een onderzoek, waarin 24 patiënten citroenmelisse gebruikten, werd binnen 15 dagen een verlichting van colitis waargenomen van maar liefst 95%.
Gedroogde citroenmelisse bladeren kunnen worden verdampt op een temperatuur van 142 °C. Zorg er wel voor dat je de bladeren op dezelfde wijze vermaalt als cannabis.

Citroenmelisse

Bekijk Citroenmelisse

Tijm

Tijm

Tijm is een populair kruid onder stoners omdat het de effecten van cannabis versterkt, maar dit traditionele kruid bezit ook veel toepassingen in de keuken. Ook wordt gedacht dat het hoge bloeddruk en algemene maagproblemen bestrijdt.

Tijm is prima voor de spijsvertering omdat het vastzittend slijm in het maag-darmkanaal oplost. Het is een bekend anti-microbieel, windafdrijvend, anti-spasmodisch, samentrekkend, antiviraal en wormverdrijvend middel en dus is het ideaal voor het verlichten van constipatie, krampen, winderigheid of diarree.

Vermaal wat gedroogde tijm bladeren en stel je vaporizer in op 190 °C om van de voordelen te genieten.

Tijm

Bekijk Tijm

Groene Thee

Groene Thee

Het is al jarenlang bekend dat de symptomen van indigestie kunnen worden behandeld met Groene Thee of Gunpowder Thee. Dankzij de rijkdom van polyfenolen zorgt het kruid ook voor een groot aantal andere stimulerende en heilzame effecten in het lichaam, maar groene thee is geweldig voor de behandeling van indigestie als het wordt gevaporiseerd, voornamelijk omdat met deze methode de cafeïne efficiënt uit het plantenmateriaal wordt gehaald. De thee barst ook nog met antioxidanten, vitaminen en mineralen waarvan is aangetoond dat ze het spijsverteringsstelsel stimuleren door de opname van cholesterol te remmen en onnodige lichaamsvetten te verwijderen. De ontstekingsremmende eigenschappen kunnen ook heilzaam werken op het spijsverteringsstelsel terwijl gewichtsverlies wordt gestimuleerd.

Groene Thee kan worden vermalen en verdampt op 178 °C.

Naast het gebruik van kruiden, is de beste manier om je spijsverteringsstelsel te verbeteren het behouden van een gezonde levensstijl: Beweeg, eet veel fruit en vezels, drink veel water en probeer je aan een gezond dieet te houden!

Groene Thee

Bekijk Groene Thee