Chocolope Kush (DNA Genetics) feminized

(3)

Chocolope Kush (feminized) van DNA Genetics is het nageslacht van de meervoudige prijswinnende Kosher Kush en Chocolope. Dit voornamelijk uit Indica bestaande ras geeft je de kracht van Kosher Kush en combineert dit met de heerlijke smaak van Chocolope. Makkelijk te kweken en levert een grote opbrengst op - een topverkoper.

40,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 40.00
 • Aantal zaden: 3 € 40.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DNA Genetics - Chocolope Kush: Likkebaardende combinatie van chocolade and Kush

Chocolope Kush van DNA Genetics combineert de genetica van twee meervoudig prijswinnende rassen en zal gegarandeerd zelf ook een winnaar zijn. Kosher Kush staat bekend als de sterkste OG Kush en voegt de kracht toe aan deze genetisch mix, terwijl Chocolope verantwoordelijk is voor de heerlijke smaak.

Chocolope Kush van DNA Genetics is een makkelijk te kweken ras, bestaat voornamelijk uit Indica hybride en zelfs beginnelingen zullen hem met plezier kweken. Hij ontwikkelt grote, lange centrale toppen met mooi oranje haar en een licht metaalachtig uiterlijk tegen het eind van de bloeiperiode.

Chocolope Kush van DNA Genetics is geschikt voor binnen- en buitenkweek en levert na een bloeiperiode van 8-9 weken een opbrengst op boven het gemiddelde van 500-600 g/m². Het wordt aangeraden om hem af te knijpen, hiermee voorkom je dat de bovenkant van de plant uitrekt.

Chocolope Kush van DNA Genetics bevredigt de behoefte aan een extra sterke en krachtige wiet met een heerlijke smaak en geur. Je kunt beter zo snel mogelijk je zaden bestellen, want dit is een zeer goed verkopend ras.

Merk DNA Genetics
Genetica 40% indica x 60% sativa
Ouders Kosher Kush x Chocolope
Bloeitijd 9 weeks
Opbrengst Indoor 500 - 600 g/m2
Opbrengst Outdoor 500 - 600 g/m2
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (3)
  (3)
  19/Dec/2016

  Bella e profumata
  Bellissima pianta bel sapore dolce e fruttato ottima rilasante

  30/Mar/2015

  Easy going
  Ist wirklich leicht anzubauen! Verkraftet locker und leicht, hohe und sehr niedrige Temperaturen. Meine Phenos haben das Schloß in eine unglaublich heftige combo aus Schokolade, Lakritz und Gras stinken lassen. Gute belüftung muss gegeben sein!!! Macht so gut wie alles mit, und schafft trotzdem echt gute und massive Erträge! Der Rausch ist zuerst sehr sativalastig, aufhellend und aktiv! Doch wenn der nach lässt, und die Indica zum Vorschein kommt, wird sie DICH einrollen und dich spüren lassen was sie noch so alles zu bieten hat!! Sehr zu empfehlen!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chocolope Kush (DNA Genetics) feminized
Chocolope Kush (DNA Genetics) feminized