Silver LA (DNA Genetics) feminized

Silver LA van DNA Genetics is een sterk, makkelijk te kweken, door Sativa gedomineerde soort. Het is een uitstekende keus voor beginnende kwekers, en haar kracht zal niet nalaten om indruk te maken. Silver LA is een uitgelezen wiet om aan het eind van de dag volledig te ontspannen. Deze therapeutische soort zal een plekje in je hart veroveren.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 6€ 70.00
 • Aantal zaden: 3 € 40.00
 • Aantal zaden: 6 € 70.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 40.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 6 € 70.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DNA Genetics - Silver LA: Een makkelijk te kweken soort die hard aankomt

Silver La van DNA Genetics is een relatief nieuwe soort die het resultaat is van een geweldige kruising. Deze soort komt voort uit de combinatie van LA Confidential en Silver Bubble en verenigt in zich de beste eigenschappen van beide planten. Hierdoor is deze plant makkelijk te kweken, groeit ze snel en produceert ze gulle opbrengsten. Dit is een geweldige soort voor ieder kweker, ongeacht zijn vaardigheden; alleen al door de kwaliteit van dit product is de investering de moeite waard.

Als je haar rookt, zal deze soort je aangenaam treffen met haar geuren en smaken van LA Confidential in combinatie met de pittige ondertonen van Silver Bubble. Ze zal een sterke en overweldigende high veroorzaken, die perfect is voor na aan dag hard werken of voor wanneer je achterover wilt hangen op de bank en gebeurtenissen wilt overdenken. Deze ontspannende soort heeft medicinale eigenschappen die je zullen helpen om stress, angst en pijn te verlichten. Dit is een geweldige soort om concentraten mee te produceren, dus als dat je voorkeursproduct is, moet je deze plant echt uitproberen. Als je ooit LA Confidential of Silver Bubble hebt gerookt, weet je wat voor geweldige soorten dit zijn en kun je er zeker van zijn dat hun nageslacht je niet teleur zal stellen!

Silver La heeft korte bloeiperioden, binnenshuis 63 dagen voor een optimale opbrengst. Deze soort pronkt ook met haar plakkerige bloemen die zeer goed bestand zijn tegen schimmel. Vanwege het gemak waarmee je haar kunt kweken, is dit een ideale keus voor beginnende kwekers, en de hoge opbrengsten van dit geweldige product zijn meer dan genoeg om ook de ervaren kweker tevreden te stellen.

Silver LA van DNA Genetics is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Je kunt voor je tijd en moeite opbrengsten verwachten van ruwweg 400-500 g/m². Dit in combinatie met de snelle groei maakt haar ook commercieel een zeer interessante keus.

Merk DNA Genetics
Genetica 60% indica x 40% sativa
Ouders Silver Bubble x LA Confidential
Bloeitijd 8 - 9 weeks from seed to harvest
Opbrengst Indoor 400 - 500 g/m2
Opbrengst Outdoor 400 - 500 g/m2
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Silver LA (DNA Genetics) feminized
Silver LA (DNA Genetics) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.