Tangilope (DNA Genetics) feminized

(1)

Tangilope is een ware traktatie voor liefhebbers van Sativavariëteiten. Deze makkelijk te kweken soort groeit niet alleen snel in de vegetatieve fase, ze bereikt ook nog eens na een bloeiperiode van slechts 9 weken de volwassenheid en ontwikkelt extreem harsige bloemclusters met een heerlijke aroma. Zelfs beginners in de cannabiskweek zullen in staat zijn om met deze soort 450-500 g/m² te oogsten.

45,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 45.00
  • Aantal zaden: 3 € 45.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

DNA Genetics - Tangilope: Prijswinnende door Sativa gedomineerde soort

Iedere liefhebber van Sativavariëteiten zal in deze genetische mix van Tangie en Chocolope een ware traktatie vinden. Niet alleen is de prijswinnende Tangilope een makkelijk te verzorgen variëteit, ze heeft in de vegetatieve fase ook een snelle groei. Tangilope is een 80% Sativa/20% Indica hybride, maar ondanks haar Sativadominantie bereikt ze na slechts 9 bloeiweken de volwassenheid.

Zelfs beginners in de cannabiskweek zullen in staat zijn om 450-500 gram extreem harsige bloemclusters per m² te weken. Het goed gedroogde eindproduct heeft een zeer lekkere smaak - de mix van citrusvruchten en chocoladecrème zal het water in je mond doen lopen van verheugenis over de smaak. De heerlijke rook zal met gemak op je lijst met favorieten komen.

Merk DNA Genetics
Genetica 20% indica/80% sativa
Ouders Tangie x Chocolope
Bloeitijd 9 weeks
THC Hoog
Opbrengst Indoor 450-550 g/m2
Opbrengst Outdoor Hoog
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
    (1)
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tangilope (DNA Genetics) feminized
Tangilope (DNA Genetics) feminized