Nicole Kush (DNA Genetics) feminized

DNA Genetics ging een samenwerkingsverband aan met hun vrienden van Marimbero. Nicole Kush is het eerste officiële resultaat van hun gezamenlijke werk. De Nicole van Marimbero gekruist met Kosher Kush van DNA leverde een schitterende strain met de kracht van indica samen en een buitengewone productie van harsen voor het maken van hash. Daar komt het kweekgemak en de grote opbrengst nog bovenop!

40,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 40.00
  • Aantal zaden: 3 € 40.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

DNA Genetics - Nicole Kush: Waanzinnige Kush Met Grote Productie Van Harsen

DNA Genetics en Marimbero werkten samen, en het eerste resultaat van deze samenwerking is bijzonder goed uitgepakt. Hun Nicole Kush, een combinatie van Nicole van Marimbero en Kosher Kush van DNA heeft alles in zich, een verbazingwekkende smaak, grote productie van harsen, weelderige groei, en serieuze opbrengsten. Vergeleken met wat deze Kush te bieden heeft is ze bijna belachelijk eenvoudig te kweken.

De robuuste Nicole Kush (75% indica) groeit op tot een plant met een gemiddelde hoogte en heeft een bestendige structuur met brede bladeren. Tijdens de groei pronkt ze met enkele schitterende blauwe en roodachtige kleuren, en stevige compacte toppen die rijkelijk bedekt zijn met kleverige harsen. Met een bloeiperiode van slechts 8-9 weken hoef je niet echt lang te wachten tot je kunt oogsten. Je kunt bij de binnenkweek met een opstelling onder een 600W lamp een opbrengst tegemoet zien van 500g/m² of meer. Maar eigenlijk is ze dol op warmere klimaten en doet het in een kas bijzonder goed. Buiten zal ze je belonen met een opbrengst van 800g/plant, onder ideale omstandigheden.

Tijdens het ontwikkelen van Nicole Kush wilden de vrienden van DNA en Marimbero niet slechts het kweken van een topkwaliteit wiet zo eenvoudig mogelijk maken. Ze wilden graag een perfecte, maar eenvoudig te kweken strain creëeren voor mensen die graag de harsen extraheren. Vanwege de waanzinnige productie van harsen is Nicole Kush een uitgelezen keuze voor mensen die BHO en water-hash willen maken.

Nicole Kush heeft een fantastische smaak waarin citrus- en limoentonen zich vermengen met een bloemenaroma samen met enkele hout- en kruidachtige tonen. Zoals je wel van een top-indica zou kunnen verwachten levert ze een sterke, langdurende high met een diep kalmerend en ontspannend effect. Echte en zuivere indica heerlijkheid die onovertroffen is. Recreatieve gebruikers zullen gek zijn op deze prettig te roken strain die bovendien nog goede therapeutische eigenschappen bezit. Neem een paar trekjes, geniet van haar complexe en lekkere aroma en laat haar binnen no-time je stress en zorgen wegnemen!

Mocht je een schoonheidsfoutje willen ontdekken bij de Nicole Kush van DNA Genetics zal dat lastig worden want wij hebben er geen een gevonden. Dit is een droom voor de liefhebbers van Kush die alles heeft wat je maar wensen kunt, en dat ook nog eens zonder veel gedoe en ze is eenvoudig te kweken!

Merk DNA Genetics
Genetica 75% Indica/25% Sativa
Ouders Nicole x Kosher Kush
Bloeitijd 8-9 weeks
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Nicole Kush (DNA Genetics) feminized
Nicole Kush (DNA Genetics) feminized