Auto Desfrán (Dutch Passion) feminized

Auto Desfrán is een geweldige autoflower die de essentie van Zuid-Amerikaanse landras sativa’s vangt. De aroma’s en smaken zijn behoorlijk intens. Deze jungle-achtige plant trakteert gebruikers op smaakvolle avonturen. Deze relatief kleine sativa wekt een krachtige high op.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Auto Desfrán: Het Liefdeskind Van Een Sativa Legende

GENETICA

Auto Desfrán is op deze wereld gekomen om wat serieuze sativa-dominante magie op te wekken. Ze is sterk gebaseerd op cannabis genetica uit Zuid-Amerika. Deze soort is afgeleid van de beroemde, zuivere, 100% sativa Desfrán soort en is ontzettend sterk. Auto Desfrán is ontstaan uit een combinatie van bovengenoemde met Auto Daiquiri Lime, een geliefde soort van Dutch Passion. Ze produceert maar liefst 19% THC en vele andere, geweldige cannabinoïden.

EFFECTEN & AROMA’S

Deze autoflower ontwikkelt tropische aroma's met een skunk-achtige afwerking. Dit soort struikachtige soorten stralen dat speciale “oemf’ bouquet uit. Auto Desfrán is een bijna zuivere sativa soort die een cerebrale en energieke high opwekt. Gebruik voor bedtijd wordt dan ook afgeraden. Cannabis liefhebbers die hun kop koffie graag willen vervangen met een trekje Auto Desfrán, moeten dat vooral doen.

GROEIKENMERKEN

Deze kleine en schitterende plant vraagt 15 weken om haar levenscyclus te voltooien van zaad tot oogst. Voor een autoflower is dat relatief lang. Maar als je het unieke karakter van deze plant wilt ervaren, valt de natuur niet te omzeilen. Deze plant wordt ongeveer 100cm hoog, perfect voor binnenkwekers die een buitengewone sativa willen kweken die geen sterke ondersteuning nodig heeft.

Auto Desfrán (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders Auto Daiquiri Lime x Desfrán
Genetica Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Desfrán (Dutch Passion) feminized
Auto Desfrán (Dutch Passion) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.