Damiana 10x Extract (5 gram)

(7)

Turnera difussa, een lid van de familie Passifloraceae, beter bekend als Damiana, is een struik die van nature voorkomt in Zuidwest-Texas, Centraal-Amerika, Mexico, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Van oudsher worden de bladeren in een brouwsel gedaan of als wierook gebrand. Damiana wordt voornamelijk als tonic en afrodisiacum toegepast.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (7)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Damiana - Een kruid dat de sekslust bij mannen én vrouwen verhoogt

Damiana (binomiale naam Turnera diffusa) is een lid van de familie Passifloraceae, die van nature voorkomt in Zuidwest-Texas, Centraal-Amerika, Mexico, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. De bladeren van deze kleine struik worden van oudsher in een brouwsel verwerkt of verbrand als wierook. Damiana wordt voornamelijk gebruikt als tonic en afrodisiacum, maar het wordt ook al lang toegepast om angst, nervositeit en milde depressie te verlichten, de spijsvertering te verbeteren en om constipatie te behandelen (in grotere doseringen heeft het een mild laxerend effect). Damiana verhoogt de sekslust bij zowel mannen als vrouwen en wordt vaak gebruikt om het vermogen tot een orgasme te herstellen.

Dosering

Giet heet water over 0,5-1 gram en laat het vijf minuten trekken. Opdrinken 30-60 minuten voor het gewenste effect - het is vooral effectief als je het op een lege maag neemt.

Inhoud: 5 gram

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
    (7)
    Bekijk alle reviews
    05/Dec/2023

    zam
    super

    P. H.
    08/Jun/2023

    very pricey
    The extract is fine, the smell is good and the taste is ok, but it's too expensive. In shops you can easily get 50 grams of pure damiana for 3€. Extracts can also be found much cheaper, but if you just wanna try out Damiana extracts it is fine. The effect will not disappoint!

    J. G.
    18/Feb/2023

    Damiana 10x
    Fa qualcosa si, ma l'estasi no ;)

    D. D.
    08/Apr/2021

    Intensiverer Orgasmus
    Von der Euphorie merke ich wenig, allerdings nutze ich das Extrakt gerne wegen der aphrodisierenden Wirkung.

    A. M.
    22/Jul/2020

    Damiana
    Effet doux sans plus

    M. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Damiana 10x Extract (5 gram)
Damiana 10x Extract (5 gram)
Je bezoekt onze Nederlandse website.