Chaze SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized

Chaze SuperAuto van Flash Auto Seeds is een mooi voorbeeld van een goed gekweekte wiet. Deze hoogwaardige cannabismix is de perfecte vermenging van Stitch 0.1, Haze en (cannabisklassieker) Cheese. Chaze SuperAuto is zeer resistent tegen de elementen en heeft een levensduur van een nogal lange 100 dagen. Ze is gezegend met een gemiddeld potente inslag, wat haar een geweldige medicinale wiet maakt.

36,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 36.00
  • Aantal zaden: 3 € 36.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Chaze SuperAuto: Zeer resistent met en zwakke narcotische roes

Chaze SuperAuto is een nieuw en uiterst productief lid van het automatisch bloeiende kroost van Flash Auto Seeds. Deze plant weet naadloos een cocktail van superbe soorten in één potente, veerkrachtige en uiterst geurige plant te verenigen. Deze innovatieve plant kruist de originele Cheese (Big Buddha Seeds) met SuperAuto Haze en Stitch 0.1. Omdat ze volgens zulke rigoureuze standaarden is gekweekt, komt Chaze SuperAuto tevoorschijn als een mooi afgeronde en uitgebalanceerde soort met een brede aantrekkingskracht.

Chaze SuperAuto is overwegend Sativa van aard en brengt een milde maar langdurende roes teweeg die niet overweldigend is of narcotisch. Gebruikers zullen zich waarschijnlijk versterkt en energiek voelen na het roken. Het positieve effect van Chaze SuperAuto maakt haar een ideale soort voor medicinaal gebruik. Patiënten die lijden aan aandoeningen als vermoeidheid, stress, depressie en angst zullen in haar een effectieve remedie vinden tegen sommige van hun (zo niet alle) symptomen.

Ze is een parel voor het oog, groeit op tot gemiddelde hoogte en vertakt mooi en wordt bloemig en harsig. Ze is echt een pracht om te aanschouwen. Ze is geen zachtaardig muurbloempje. Ze is in feite een zeer sterke en duurzame plant die goed bestand is tegen hoge vochtigheid, koud weer en andere problemen. Beginnende kwekers zouden geen zouden geen problemen met haar moeten hebben.

Chaze SuperAuto heeft de typische geur van Cheese en ook een beetje wierook. Met haar verleidelijke aroma en zoete, decadente smaak weet ze de ervaring nog verder te versterken. Cannabiskenners zullen houden van haar rijke en authentieke smaken die moeiteloos over je smaakpapillen dansen.

Merk Flash Auto Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Stitch 0.1 x Haze x Cheese
Bloeitijd 12 weeks from seed to harvest
Hoogte (Outdoor) 150-200 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chaze SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
Chaze SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized