Jet 47 Auto (Flash Auto Seeds) feminized

Nieuwkomer Jet 47 Auto is als een stealth bommenwerper die met precisie en kracht aanvalt. Deze door Sativa gedomineerde plant zit vol met goede vibraties en levert snelle resultaten van de hoogste kwaliteit. Jet 47 Auto is ontwikkeld als een automatisch bloeiende versie van de welbekende AK47 en heeft alle kwaliteiten waar haar kwekers naar op zoek waren. Van zaadje naar oogst in 65-80 dagen.

24,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 24.00
 • Aantal zaden: 3 € 24.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Jet 47 Auto: Een volle lichamelijke stone

Bereid je voor om hoog de lucht in te gaan met de creatie van de Flash Auto Seeds. Jet 47 Auto is het resultaat van vermoeiend onderzoek naar een automatische versie van de AK47. Dit is niet gewoon een generische verbetering, maar een plant met een betere kwaliteit (en dichtheid), en we zijn er trots op om dat te zeggen. Jet 47 Auto gaat stoutmoedig verder dan andere soorten.

Jet 47 Auto is rijk aan THC en brengt een sterke Sativahigh teweeg die uit een verheffende, leuke en cerebrale stone bestaat. Hoewel ze door Sativa gedomineerd wordt, levert ze wel een volle, lichamelijk ontspannende ervaring op. Dit komt doordat ze deels gemaakt is van Indicagenen (20%). Jet 47 Auto neemt je mee op een mild en comfortabel ritje, een ritje dat je steeds maar weer opnieuw wilt beleven.

Jet 47 Auto is echt een all-round indrukwekkend en majestueus exemplaar. hoewel ze compact van postuur is (35-120 cm), is ze een geweldige stealth soort voor guerrillakwekers en onverschrokken beginnende kwekers - ze kan binnen, buiten en in een kas groeien.

Als je op zoek bent naar een gevechtsvliegtuig van een soort, zoek dan niet verder dan Jet 47 Auto, haar opmerkelijke snelheid, kracht en prestatie maken keer op keer een eersteklas soort van haar.

Merk Flash Auto Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloeitijd 65-80 days from seed to harvest
THC 18%
Opbrengst Outdoor 20-80 g
Hoogte (Outdoor) 35 - 120 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jet 47 Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Jet 47 Auto (Flash Auto Seeds) feminized