Stitch's Love Potion Auto (Flash Auto Seeds) feminized

Flash Auto Seeds nieuwe creatie imponeert alle zintuigen en heeft veel authentieke smaken en geuren. Zodra je één blik werpt op het smakelijke uiterlijk van Sticht's Love Potion Auto ben je verkocht! Ze is een echte schoonheid en pronkt met een variëteit aan tinten en kleuren. Ze is overwegend Sativa (80%) en verbergt een krachtige, opmonterende high achter haar exquise façade.

24,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 24.00
 • Aantal zaden: 3 € 24.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Stitch's Love Potion Auto: Extreem fruitig met een bevredigende stone

Stitch's Love Potion Auto is een cannabiscocktail van authentieke smaken en geuren en brengt iedereen in de ban die van haar naar bessen smakende toppen durft te proeven. Dit is een zeer esthetische plant met groene, paarse en roze tinten. Echt een spektakel om te aanschouwen.

Stitch's Love Potion Auto is dominant van aard en laat een nogal sensuele stone op je los. Deze milde en aangename blow brengt een langdurende high teweeg die de geest opmontert op een zeer bevredigende manier. Deze geweldige roes gaat vergezeld van een stroom aan fijne, fruitige smaken, waaronder perzik, mango en aardbei. Lekker om met vrienden te roken, Stitch's Love Potion Auto brengt iedereen in de juiste stemming.

Naarmate Stitch's Love Potion Auto ontwikkelt, begint ze vette toppen te vormen. Ze loopt over van de hars, en dit maakt de plant nog mooier. Hoewel ze klein van postuur is (tussen de 50 en 100 cm) zijn haar toppen groot en haar smaak en kracht indrukwekkend. Ze blinkt ook uit in snelheid, van zaadje naar oogst duurt slechts 70-75 dagen. Als de oogsttijd aanbreekt, presenteert Stitch's Love Potion Auto haar kwekers een mooie hoeveelheid wiet. Over het algemeen kun je in de buitenkweek zo'n 40-110 g/plant extreem smaakvolle wiet verwachten (afhankelijk van de omstandigheden).

Degenen die op zoek zijn naar fruitige cannabis die naar bubblegum smaakt hoeven niet verder te kijken dan Flash Auto Seeds' Stitch's Love Potion Auto, die heeft haast meer smaak dan je aan kunt.

Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloeitijd 70-75 days from seed to harvest
THC 17%
Opbrengst Outdoor 40-110 g
Hoogte (Outdoor) 50-100 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Stitch's Love Potion Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Stitch's Love Potion Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.