Northern Lights Auto (Genehtik Seeds) feminized

De feminized Northern Lights Auto van Genehtik is uiteraard een autoflowering soort gebaseerd op de legendarische Northern Lights. Zeer geschikt voor de buitenkweek omdat hij niet hoog wordt en maar 9 bloeiweken nodig heeft (binnen 40-60 dagen) om een ruime hoeveelheid wiet te produceren. Gemiddelde oogst: per plant 75 g (binnen 40 g) harsachtige toppen met een zoete, eikachtige smaak.

40,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 40.00
  • Aantal zaden: 5 € 40.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Genehtik Seeds - Northern Lights Auto: Perfect geschikt voor de buitenkweek

De feminized Northern Lights Auto van Genehtik is overduidelijk gebaseerd op de legendarische Northern Lights en is het resultaat van verschillende kruisingen van de originele automatisch bloeiende soorten. Zoals de naam al doet vermoeden is deze variëteit uitermate goed geschikt voor de buitenkweek, zelfs in koudere klimaten. Dankzij zijn dominante Indica-erfenis blijft hij redelijk kort, maar hij compenseert zijn gebrek aan lengte (een eigenschap waardoor hij de perfecte keus is voor guerillakwekers of kwekers met glurende buren) met zijn vele takken en hoge opbrengsten.

Northern Lights Auto van Genehtik is een snelbloeiende variëteit - hij heeft slechts 9 weken (binnenshuis 40-60 dagen) nodig om een groot, centrale top bloemscherm te ontwikkelen en een overdaad aan dikke, secundaire toppen op de zijtakken. Deze ruige plant levert per plant ongeveer 75 g op (binnenshuis 40 g) - zijn toppen zitten vol met plakkerige hars en hebben een narcotisch effect en een zoete, enigszins eikachtige smaak en geur.

Merk Genehtik Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Northern Lights x Autoflowering
Bloeitijd 40-60 dagen van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor 40 g / pianta
Opbrengst Outdoor 75 g / plant
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Northern Lights Auto (Genehtik Seeds) feminized
Northern Lights Auto (Genehtik Seeds) feminized