EHLE Metalen Grinder XXL

De EHLE XXL metalen grinder is een stevige en robuuste 4-delige grinder van een gelijke hoge kwaliteit als de prachtige bongs van EHLE. De gigantische grinder, met zijn grote diameter van 75mm, kan een aanzienlijke hoeveelheid kruiden verpulveren. Gemaakt van aluminium en gebouwd met nauwkeurigheid, bijten de scherpe tanden van dit beest met gemak door alles heen!

59,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

EHLE – Metalen Grinder XXL: Beestachtige Grinder

De EHLE XXL 4-delige metalen grinder is EHLE’s grootste grinder. Met een forse diameter van 75mm, ben je met de EHLE XXL in staat flink wat meer kruiden te vermalen dan met de meeste andere grinders. De vlijmscherpe bladvormige metalen tanden van de EHLE XXL kunnen zelfs de taaiste stukjes aan. Je kunt gemakkelijk door alles heen snijden en het vermalen tot het fijnste poeder dat de grinder opvangt in zijn grote opslagcompartiment. Het zeefscherm in de basis vangt en scheidt de beste delen van je kruiden, en verzamelt die in een aparte ruimte onderin.

De twee helften van de EHLE XXL worden samengehouden door twee stevige magneten zodat de grinder niet per ongeluk opent, garanderend dat je kruid altijd veilig en wel blijft.

De EHLE XXL bevat een handige uitsnede bovenop waar een pakje vloei in kan. Daarnaast zit in de bovenkant het EHLE logo gegraveerd. De EHLE XXL is gemaakt van CNC geperfectioneerd aluminium, wat hem zowel stevig als licht maakt. Er zit een pollen schraper bij zodat je het pollen onderin kunt verzamelen.

Hoogte 56 mm
Diameter 75 mm
Aantal onderdelen 4
Magneet Ja
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
EHLE Metalen Grinder XXL
EHLE Metalen Grinder XXL
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.